Kıbrıs Yakındoğu Üniversitesi RTEÜ’de

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fotoğraf Topluluğu ile Rize Fotoğraf Kültürü ve Sanatı Derneği üyelerinin de Kıbrıs Yakındoğu Üniversitesi Fotoğraf Topluluğu’nun davetlisi olarak 25 Mayıs 2014 tarihinde Kıbrıs’a gideceği öğre

YÖREDEN HABER 29.04.2014 10:00:59 33 0
Kıbrıs Yakındoğu Üniversitesi RTEÜ’de
Kıbrıs Yakındoğu Üniversitesi Fotoğraf Topluluğu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fotoğraf Topluluğu ile Rize Fotoğraf Kültürü ve Sanatı Derneği’nin (frize)davetlisi olarak Rize’ye geldi.

Beş gün süren Rize programı kapsamında RTEÜ Fotoğraf Topluluğu ile Rize Fotoğraf Kültürü ve Sanatı Derneği üyeleri eşliğinde Rize’deki tarihi ve turistik mekânlar gezildi. 23-28 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen program çerçevesinde, misafir gençler, gittikleri Çat Vadisi, Fındıklı-Ayder, İkizdere Vadisi, Rize Merkez ve Trabzon’daki güzergâhlarda bol bol fotoğraf çekme imkânı elde ettiler. Bölgenin doğal güzelliklerine hayran kalan Kıbrıs Yakındoğu Üniversitesi Fotoğraf Topluluğu, kendilerine gösterilen ilgiden de oldukça memnun kaldıklarını ifade ettiler.

Yaşadıkları bu güzel anları çektikleri fotoğraf kareleriyle ölümsüzleştiren gençler program sonunda Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ı ziyaret ettiler. Senato Toplantı Salonunda gençleri kabul eden Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin Karaman, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Yavru vatan Kıbrıs’tan ana yurdunuza hoş geldiniz.” dedi.
Kıbrıs Yakındoğu Üniversitesi Fotoğraf Topluluğu Üyeleri ise, Rize’yi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ni oldukça beğendiklerini kaydederek bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Ziyaret, karşılıklı plâket sunumu ve günün anısına çektirilen fotoğrafla sona erdi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fotoğraf Topluluğu ile Rize Fotoğraf Kültürü ve Sanatı Derneği üyelerinin de Kıbrıs Yakındoğu Üniversitesi Fotoğraf Topluluğu’nun davetlisi olarak 25 Mayıs 2014 tarihinde Kıbrıs’a gideceği öğrenildi.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI