KAYMAKAM'IN BOŞLUĞUNU DOLDURUYOR!

ZİLKALE'NİN İŞLETME HAKKI DEVRİNDE EMEĞİ GEÇTİ!

YÖREDEN HABER 11.08.2013 14:55:55 11 0
KAYMAKAM




CEMİL KUS 



İçişleri Bakanlığınca hazırlanan ve Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameyle Çamlıhemşin kaymakamı Hasan Gündoğdu'nun Malatya'ya atanmasının ardından geçici olarak boş kalan ilçe kaymakamlığında bütün projeler sırasıyla ve zamanında uygulanıyor.


Çamlıhemşin'de bakım ve onarımı devam eden projeler Mustafa Uzun tarafından takip ediliyor. Çalışkanlığı ile göz dolduran eski özel idare müdür vekili Uzun, Bayram'da bile mesai yaparak Çat vadisi ve Tar deresindeki yapımı tamamlanan projelerin son hallerini yerinde inceliyor, çalışmaları yürüten şirketlerle diyalogda olarak yoğun çalışma sarf ediyor.

İLÇE HALKININ BEĞENİSİNİ TOPLADI

Son olarak bakım ve onarımı biten Zil Kale'nin işletme hakkını ilçe kaymakamlığına kazandırmak için yazışmalarda yoğun çaba sarf eden ve Çamlıhemşin için gösterdiği gayreti ile adeta ilçe kaymakamlığının jokeri haline geldi.

ZİL KALE VE TAR DERESİ BÖLGE TURZİMİNE KATKI SAĞLAYACAK

Zil Kale'de yapılan son çalışmaları yerinde takip eden Uzun '' Çamlıhemşin'imizi hak ettiği yere getirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Son olarak yapımını tamamladığımız Tar deresi yürüyüş yolu ve Zil Kale, Çamlıhemşin turizmine büyük katkı sağlayacaktır. Kaymakamımız Gündoğdu'nun boşluğunu doldurmaya çalışıyorum. Yeni Kaymakamımız henüz göreve başlamadı ,Yeni Kaymakamımız ile çok işler başaracağımıza inanıyorum. Kısacası bizim için mesele ilçeye hizmet ise yorulmak yasak '' dedi. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI