Kaymakam Okan Daştan’dan Festival ile ilgili açıklama

Daştan “Kaymakamlığımız himayelerinde; Çamlıhemşin belediyesi ve ilgili kurum ve STK lar ile oluşturulan organizasyon komitesi mahareti ile yapılacak olan 11.Kardan adam festivali ile ilgili ilçemize festival amacıyla gelecek olan misafirler

YÖREDEN HABER 5.01.2018 09:07:13 38 0
Kaymakam Okan Daştan’dan Festival ile ilgili açıklama

Çamlıhemşin Kaymakamı Okan Daştan 11.Kardan adam festivali ve 3.Biatlon şampiyonasının yapılacağı alan da yapılacak olan düzenlemeler ile ilgili yaptığı açıklamalarda;

1)Yol Ve Hava Koşullarına Göre Güvenlik Güçlerimizin Belirleyeceği Alanın Sonrasına; Trafik Akışı Ve Festival Alanında İnsanların Güvenliği Amacı İle Belirlenen Görevli Araçlar Dışında Hiçbir Aracın Geçişine Kesinlikle Müsaade Edilmeyecektir. Hava Ve Yol Şartları Durumuna Göre Araçların Zincirsiz Halde İlçe Merkezindeki Denetim Noktasından İtibaren Geçişine İzin Verilmeyecektir.

2)Güvenlik Güçlerimizin Belirlediği Alandan Sonra Misafirlerimiz Araçlarını Belirlenen Alana Park Edip Festival Alanına Servis Araçları İle Ulaşmaları Sağlanacaktır.

3)Kaymakamlık Tarafından Oluşturulan Komisyon Mahareti İle Festival Öncesi Ve Festival Esnasında Ayderde Bulunan Tüm İşletmeler, Fiyat, Hizmet Ve Tüm Ticari Faaliyetleri Konusunda Denetlenecek, Tüm İşletmeler; Camlarında Ve Ürünlerinde, Menülerinde Fiyat Yazmaları Ve Bu Şekilde Misafirlerimize Hizmet Etmeleri Sağlanacaktır

4)Gelen Misafirlerimizin Kendi İstedikleri Gibi Serbest Kayak Etkinliği; Misafirlerimizin Can Ve Mal Güveliği Amacı İle Yine Komitemizce Belirlenecek Olan Alanın Dışında Yapılmayacaktır.

5)Festival Alanında Yiyecek İçecek Dahil Olmak Üzere Herhangi Bir Mal Eşya Veya Vesaire Malzeme İçin Seyyar Satış İşlemine İzin Verilmeyecektir.

6)Gelen Misafirlerimizin Festivalin Güzel Ve İstenilen Şekilde Yapılabilmesi İçin, Güvenlik Güçlerimiz Trafik Ekiplerimiz Ve Görevlilerimizin Öneri Ve İkazlarına Uygun Davranmalarını Önemle Rica Ediyor, Gelen Misafirlerimize Şimdiden Hoş geldiniz Diyor, Festivalin Herkes İçin Hayırlı Ve Güzel Geçmesini Temenni Ediyoruz.” Dedi.

Çamlıhemşin Kaymakamlığı


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI