Kaymakam Akın’da Ziyaret

Pazar ilçesi Yeşilköy’de bulunan RİZE-ARTVİN Havalimanı’na ziyarette bulunan Pazar Kaymakamı Mustafa Akın, ilgililerden bilgiler aldı.

YÖREDEN HABER 14.06.2022 10:18:20 65 1
Kaymakam Akın’da Ziyaret

PAZAR-Pazar ilçesi Yeşilköy’de bulunan RİZE-ARTVİN Havalimanı’nına ziyarette bulunan Pazar Kaymakamı Mustafa Akın, ilgililerden bilgiler aldı.

Türkiye’nin deniz dolgusuyla inşa edilen ikinci pisti olan Rize-Artvin Havalimanı’nında, 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev’in katılımıyla Pazar ilçesinde açılışının ardından seferlere başlandı.

5 yılda tamamlanan Rize - Artvin Havalimanı, yıllık 3 milyon yolcu kapasiteli terminali, destek üniteleri ve diğer birimleriyle gerçekten gurur verici bir eser oldu.

PAZAR KAYMAKAMI AKIN’DAN ZİYARET

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada,” ilçemizde bulunan Rize-Artvin havalimanının da görev alan kurumların etkin ve verimli bir şekilde faaliyetlerini sürdürmeleri hususunda Kaymakam Mustafa Akın, gözlem ve denetimlerde bulundu. Sayın Kaymakamız Akın’a, Devlet Hava Meydanları Müdür vekili Fikret AKBULUT, Pazar İlçe Emniyet Müdürü Mesut DEMİRDAŞ eşlik etti” ifadelerine yer verildi.


Anahtar Kelimeler:
Rauf saner
14.06.2022 20:33:13
Hayırlara vesıle olsun

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI