KAYMAKAM ABDURREZZAK CANPOLAT GÖREVE BAŞLADI

Ardahan Vali Yardımcılığı görevinden Hopa Kaymakamlığına atanan Abdurrezzak Canpolat ilçeye gelerek görevine başladı.

YÖREDEN HABER 17.03.2018 19:24:14 171 0
KAYMAKAM ABDURREZZAK CANPOLAT GÖREVE BAŞLADI

Hayati Akbaş

HOPA-
Hopa Kaymakamı Ferit Görükmez ’in Mülkiye Müfettişi olmasından dolayı boşalan Hopa Kaymakamlığı görevine atanan Ardahan Vali Yardımcısı Abdurrezzak Canpolat ilçeye gelerek görevine başladı.

Hopa Kaymakamlığına atanan Abdurrezzak Canpolat’ın göreve başlaması nedeniyle Resmi kurum ve özel kuruluş müdür ve yöneticileri ile STÖ başkanları ve vatandaşlarda hayırlı olsun ziyaretlerine devam ediyorlar.

Abdurrezzak Canpolat Kimdir?

1979 yılında Erzurum’un Pasinler İlçesi Taşkaynak Köyünde dünyaya gelen Abdurrezzak Canpolat ilkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Erzurum da tamamladı. Uludağ Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden 2004 yılında mezun oldu. İçişleri Bakanlığı’nın 2007 yılında açtığı Kaymakamlık Sınavını kazanarak 2008 yılında Kütahya Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Sırasıyla Trabzon-Dernekpazarı Kaymakamlığı, Ardahan- Damal Kaymakamlığı, Ardahan Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 12 Mart 2018 tarihinde İçişleri Bakanlığınca görevlendirildiği Artvin- Hopa Kaymakamlığı görevine başladı.

Dilek Canpolat ile evli olup iki çocuk babası olan Kaymakam Canpolat İngilizce bilmektedir.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı