Kasap'ı ziyaret ettiler

Ak Parti Pazar ilçe Kadın Kolları Başkanı Gönül BAL ve beraberinde kadın kolları üyeleri Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP'ı makamında ziyaret ederek tebriklerini dile getirdiler.

YÖREDEN HABER 17.04.2014 19:47:15 23 0
Kasap
Pazar ilçe Kadın Kolları olarak Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP'ı makamında ziyaret eden Ak kadınlar Başkan KASAP' la fikir alışverişinde bulundular.

Kadın Kolları Başkanı Gönül BAL ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; Seçim sürecinin yorucu ve bir o kadar da heyecanlı geçtiğini belirterek Rize'nin Türkiye'de en yüksek oyu almış il olmasına sevindiklerini Ak teşkilatlar olarak daima çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini belirterek Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP'a yeni görevinde başarılar diledi.

            Kadın Kollarının kendilerine yapmış olduğu nazik ziyaretten son derece memnun kalan Başkan KASAP konuşmasında; 'Ak Parti Rize İl ve İlçe teşkilatları olarak seçim sürecinde gayretli bir çalışma ortaya konmuştur.

Bu çalışmalar neticesinde alınan yüksek oy oranında şüphesiz kadınlarımızın da ortaya koymuş olduğu çalışma göz ardı edilemez. Nazik ziyaretiniz için teşekkür eder Kadın Kolları olarak çalışmalarınızda başarılar dilerim' dedi.
 


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI