Kasap'a farklı grupların ziyareti devam ediyor

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP yurt dışından Rize'ye gezmeye gelen öğretmenleri ve MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut DABAK ve beraberinde MÜSİAD Üyelerini makamında ziyaret ettiler.

YÖREDEN HABER 6.05.2014 12:54:09 37 0
Kasap
Güneysu Yavuz Selim Anadolu Lisesi'nin 'Comenius Projesi' kapsamında yöremizi tanımak adına ilimize gelen İspanya ve Çek Cumhuriyetinden öğretmenler gezi programları çerçevesinde Rize Belediyesini ziyaret ettiler. Rize Güneysu Yavuz Selim Anadolu Lisesi Okul Müdürü Adnan YIĞCI, Rize İl Milli Eğitim Şube Müdürü İlker ETLİK ve Rize'de görev yapan öğretmenlerin de eşlik ettiği yabancı öğretmenler Rize'ye hayran kaldıklarını dile getirdiler.

Farklı ülkelerden Rize'ye misafir gelen öğretmenlerle İngilizce sohbet eden Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP misafirlerine çay ikram ederek Karadeniz'in müthiş doğasını gezip görmeleri yerinde yaşamalarını istedi. Başka hiç bir yerde bu doğal güzelliği bulamayacaklarını ifade eden Başkan KASAP, misafirlerine hediyelik ÇAYKUR Rize Çay'ı hediye etti.

Yurtdışından gelen misafir öğretmenler ise Başkan KASAP'a ülkelerinden getirmiş oldukları hediyeleri takdim ettiler.


Müsiad Yönetiminden Başkan Kasap'a Ziyaret.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP'ı makamında ziyaret eden MÜSİAD Şube Başkanı Mahmut DABAK, Yönetim Kurulu Üyeleri Cemal ALTAY, Nurcan MURADOĞLU, Temel Yaşar HACIÖMEROĞLU,Mahmut HANTAL MÜSİAD Üyeleri Yaşar YILMAZ, Ömer UZUN ve Recep Ali AVCI Başkan KASAP'a yapmış oldukları ziyarette yeni görevinde başarılar dilediler.

Rize için atılacak her adımda birlik beraberlik mesajlarının verildiği ziyaret kapsamında Başkan KASAP'ın ortaya koymuş olduğu projeler incelenerek karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. Rize Cumhuriyet Meydanı projesi ile başlayan sohbet Sahil Külliyesi projesi ile devam etti. Ayrıca Başkan KASAP konuklarına görev süresi içerisinde Rize de bulunan tüm STK larla işbirliği içerisinde çalışacağını fikir alış verişinin süreceğini belirtti.

Başkan KASAP'ın projelerini beğendiğini ve Rize'yi daha ileriye taşıyacak projeler olduğunu ifade eden MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut DABAK, MÜSİAD olarak yapılacak olan hizmetlerde herzaman Rize Belediyesinin yanında olacaklarını kendilerine düşecek göreve her zaman hazır olduklarını dile getirdi.

 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI