Karaman’a Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Rize milletvekili Hasan Karal Recep Tayyip Erdoğan üniversitesinde yapılan rektörlük seçimi sonrası rektör seçilip görevine devam eden Hüseyin Karaman'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dedi.

YÖREDEN HABER 29.05.2014 10:30:08 15 0
Karaman’a Hayırlı Olsun Ziyareti
Recep Tayyip Erdoğan üniversitesindeki rektörlük seçimleri sonrası görevine devam eden Hüseyin Karaman’ı ziyaret eden Karal’a, il başkan yardımcıları, il genel meclis başkanı Muhammed Avcı ve Kendirli belediye başkanı Alaattin Serdar eşlik etti.

Karal burada yaptığı açıklamada, Rektörlük seçimlerinde Rize’ye ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesine yakışan şekilde, çok demokratik bir yarış ortaya konuğu için duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi; “Öncelikle üniversitemizin rektörlük seçimleri hayırlı uğurlu olsun. Rektörlük seçimlerinin demokratik ve huzur içerisinde geçmiş olmasından dolayı Rizeliler olarak büyük memnuniyet duymaktayız. Rize’ye ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesine yakışan bir vakur anlayış içerisinde çok demokratik bir yarış ortaya kondu. Sonuç itibari ile eğitim görevlilerimizin takdiri neticesinde ve sayın cumhurbaşkanımızın da onaylaması ile sayın rektörümüz Hüseyin Karaman fiilen göreve başlamış oldu. Sayın rektörümüzün hem vekâlet döneminde ortaya koyduğu başarılı performans hem de bundan sonra ortaya koyacağı güzel çalışmalarla Rize’mize ve üniversitemize çok hayırlı hizmetler yapacağına yürekten inanıyorum. Recep Tayyip Erdoğan üniversitesinin uluslar arası bir markaya dönüştürülebilmesi için başta şahsı ve ekibi ile beraber elinden gelen gayreti göstereceğine yürekten inanıyorum. Bizlerde siyasiler olarak üniversitemizin ihtiyaçları ve gereksinimler konusunda, Ankara’dan aktarımlar noktasında bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Yeni seçilmiş ve atanmasından dolayı Rektörümüze başarılar diliyorum. Hayırlı olsun diyorum.”


Rektör Karaman İse Recep Tayyip Erdoğan üniversitesi uluslararası arenada adından söz ettiren bir üniversite haline getirmek için çalışacaklarını belirterek, “Sayın vekilime ve AK Parti yönetimindeki diğer arkadaşlara nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ediyorum. 20 yıldır Rize’de hizmet eden bir kişiyim. Bu sürede elimden geldiği kadar bulunduğum kurumlara faydalı olmaya çalıştım. Bundan sonrada üniversitemizi hem Türkiye’de hem de uluslararası arenada isminden söz edilen bir üniversite haline getirmek için ekibimizle birlikte gayret edeceğiz. Ebetteki bu süreçte üniversitemizi geliştirmek adına siyasi anlamda irtibatlarımız vardı. Bundan sonrada olacaktır. Geçen 8 aylık sürede her zaman yanlarımızda oldular ve bize destek verdiler. Hükümetimizin vereceği destekle birlikte üniversitemizin ismine yakışır bir noktaya hep birlikte taşıyacağız.” dedi
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı