Karal Çamlıhemşin köylerini taradı

Çamlıhemşin de Ziyaretlerde Bulunan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal Bölgeyi Turizm Açısından Geliştirmek için Alt Yapı ve Yollara 20 Milyon Lira Harcadıklarını Belirterek, “Önceden Rize’den Çat Yaylasına 4.5 Saatte Gidilirken ?

YÖREDEN HABER 26.05.2014 11:01:09 27 0
Karal Çamlıhemşin köylerini taradı
Köy ziyaretlerine davam eden AK parti Rize milletvekili Hasan Karal Çamlıhemşin’in; Molla Veis, Ortak Şenköy, Güroluk ,Şen Yuva köylerini zil kale ve palovit şelalesini ziyaret etti. Karal köy ziyaretlerinin yanı sıra belediye başkanı Osman Haşimoğlu’nun hazırlamış olduğu projeleri de yerinde inceledi.

Karal’a ziyaretleri sırasında ilçe kaymakamı Aziz Gölbaşı, Ak parti İl başkan yardımcıları, Çamlıhemşin ilçe başkanı Ahmet Yılmaz, Çamlıhemşin belediye başkanı Osman Haşimoğlu, Ardeşen Belediye başkanı Hakan Gültekin, Hemşin belediye başkanı Halim Kazım Bekar, Fındıklı belediye başkanı Adnan  Özbalaban, Madenli Belediye Başkanı Necip  Yazıcı, Büyükköy Belediye Başkanı Mustafa Külünkoğlu, il genel meclis üyeleri Yusuf Arısoy ve Cemil Kus eşlik etti.

Karal  ve beraberindekiler ilk olarak  zil  kaleye  gittiler. Oradan da palovit yollarında incelemelerde bulunarak palovit şelalesine kadar giderek yapılan çalışmaları yerince incelediler. Burada birde açıklama yapan Karal bölgeyi turizm açısından dünyanın sayılı cazibe merkezlerinde biri haline getirmek için çalıştıklarını belirterek, “ Çamlıhemşin bölgemiz doğal zenginlikler ve güzellikler açısından dünyanın sayılı yerlerinden birisidir. Bizde bu bölgemizi turizm açısından geliştirmek için alt yapı ve yollara yaklaşık 20 milyon lira harcadık. Önceden Rize’den çat yaylasına  4.5 saatte gidilirken şimdi 1.5  saatte  çata  gidebiliyorsunuz. “ dedi

Daha sonra Çamlıhemşin köylerini ziyaret ederek köylülerin sorunlarını dinleyen Karal buradan da Tar deresi üzerindeki yürüyüş yolunda incelemelerde bulundu. Karal Tar deresi üzerindeki uzunluğu ile dikkat çeken tar şelalesine kadar yürüyüş  yolunda incelemelerde bulundu.









 Çamlıhemşin haber

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI