Kano Yarışmaları Fırtına Vadisini coşturdu

Türkiye Kano Federasyonunun, 2017 yılı faaliyet programında yer alan "Akarsu Slalom Türkiye Kupası 3. Etap Final Yarışları'" 14-15 Ağustos 2017 tarihleri arasında, Rize’nin Ardeşen İlçesinde tamamlandı.

YÖREDEN HABER 17.08.2017 07:53:20 26 0
Kano Yarışmaları Fırtına Vadisini coşturdu

Büyükler, Gençler ve Yıldızlar Kategorilerinde K1 ve C1 tekne sınıflarında yapılan, Türkiye Kupası 3.Etap Final yarışlarında 4 ilden, 8 farklı kulübün toplam 65 sporcusu madalya mücadelesi verdi. Yarışmalarda büyükler kategorisinde, Yusufeli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü birinci, Yusufeli Turizm Doğa ve Su Sporları Kulübü ikinci ve Çaykurspor Kulübü üçüncü oldular. Gençler ve Yıldızlar Kategorisinde, Yusufeli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü birinci, Rize Adrenalin Doğa Sporları Kulübü ikinci, Artvin Gençlik Merkezi Kültür ve Spor Kulübü üçüncü oldu.

Adrenalin zirve yaptığı ve oldukça çekişmeli geçen yarışlar sonucunda dereceye giren sporcular madalya almaya hak kazanırken, genel başarı sıralamalarına göre dereceye giren kulüplere kupa takdim edildi. Dereceye giren sporculara madalyalarını, Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, Ardeşen Kaymakamı Sayın Emrah YILMAZ, Yusufeli Belediye Başkanı ve Kano YK Üyesi Eyüp AYTEKİN, Rize Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Kenan YÜCEL, Ardeşen Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Osman ÖNÇIRAK, Pazar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Handan SÜMER, Kano Federasyonu YK üyeleri Hasan Memduh ÖZYILDIRIM ve Hasan ÇOBAN takdim ederken, kulüplerimize kupalarını, Kano Federasyon Başkanı Alper Cavit KABAKÇI, Ardeşen Kaymakamı Emrah YILMAZ, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN ve Kano Federasyonu YK üyesi Bilgin KOPUZ tarafından takdim edildi.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI