KAMU ÇALIŞANLARINA MOTİVASYON EĞİTİMİ

Kamu Çalışanlarının Motivasyonlarının Eğitimle Desteklenmesi Projesi Tamamlandı.

YÖREDEN HABER 26.12.2017 13:22:08 10 0
KAMU ÇALIŞANLARINA MOTİVASYON EĞİTİMİ
DOKA 2017 yılı Teknik Destek Programı katkılarıyla Rize Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından TR90/17/TD /0067 sözleşme numaralı “Kamu Çalışanlarının Motivasyonlarının Eğitimle Desteklenmesi” projesi yürütüldü.

Proje kapsamında 11-22 Aralık tarihleri arasında düzenlenen eğitim programlarına il genelinden yaklaşık 800 kamu çalışanı katıldığı eğitim programına; Psikolog Besim Ogelman tarafından katılımcılara İş Hayatında İletişim Becerilerinin Geliştirilmesi, Stresle Başa Çıkma, Zaman Yönetimi, Problem Çözme ve Karar Verme, Sosyal Medya Okur Yazarlığı ve Bilgi Güvenliği konularında eğitim verildi.

Rize Valiliği İl Sosyal Etüt Ve Proje Müdür V. Esra Alemdaroğlu proje ile ilgili yaptığı açıklamada “Müdürlüğümüz tarafından 2016 yılında kamu çalışanlarına yönelik yapılan eğitim ihtiyaç analizi çalışması sonunda elde ettiğimiz verilerde kamu çalışanlarımızın ihtiyaç duyduğu eğitim konuları dikkate alınarak DOKA Teknik Destek Programına sunulmak üzere projemizi hazırladık. Proje kapsamındaki eğitimlerin sadece il merkezinde değil ilçelerde de yapılmasını ve daha fazla kamu çalışanımızın faydalanmasını amaçladık. Projemiz kabul olduğunda ilçe kaymakamlıklarımız ve ilgili kurumlarla hazırlık çalışmalarımızı yaparak iş birliğiyle projenin eğitimlerini düzenleyerek başarılı bir şekilde sonlandırdık. Rize Valiliği’ne, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’na, ilçe kaymakamlıklarımıza, Proje Koordinasyon Merkezi Proje Ekibimize ve destek veren tüm kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ederiz”  dedi.
Alemdaroğlu ayrıca eğitim sonunda katılımcılara uygulanan anketle eğitimden duydukları memnuniyet düzeylerinin yüksek olduğu tespit edildiğini ve bu tür programların farklı konu başlıklarıyla düzenlenmesi hususunda geri dönüşler alındığını belirtti.
RTEÜ

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı