KALKAN'DAN VEFA ÖRNEĞİ !

ZİYARETLERİNDE PAZAR'I UNUTMADI !

YÖREDEN HABER 15.08.2013 16:32:32 16 0
KALKAN


Pazar Kaymakamlığı görevinde de bulunan Necmettin Kalkan son valiler kararnamesiyle Artvin Valisi iken Hakkâri Valiliğine atanmıştı.

Artvin Valisi olduktan sonra eski görev yeri Pazar’a sürekli ziyaretlerde bulunan Vali Kalkan, bugün de veda ziyaretleri kapsamında Pazar’a geldi 
Pazar Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden Vali Kalkan’ı burada Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Belediye Başkan Yardımcısı Enver Ergenç, Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Rıza Avcı, Şoförler Odası Başkanı Ekrem Kılıç ve muhtarlar ile bazı esnaf ve vatandaşlar karşıladı.

Muhtarlar Derneği binasında bir süre oturup sohbette bulunan Vali kalkan’a Pazar simidi ile kaşar ve çay ikram edildi.

Kendisi ve ailesinin Pazar’ı hiç unutmadığını ifade eden Vali Kalkan, “Özellikle çocuklarımın hatırasında Pazar’ın ayrı bir yeri var. Lojman bahçesinde camiye gelen çocuklarla oyun oynarlardı. Bizde olsun, çocuklarda olsun ayrı bir yer etti Pazar.” ifadelerini kullandı.
Muhtarlarla da sohbet eden Vali Kalkan, özellikle çay konusundaki gelişmeler ve organik üretimle ilgili çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Muhtarlar Derneği önünde bir de toplu hatıra fotoğrafı çektirilirken, Pazarlı esnaf ve vatandaşlar da Vali Kalkan’a özel ilgi gösterip yeni görev yerinde başarılar diledi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı