KAÇKARBİR'de görev yapacaklar

Rize İl Genel Meclisi'nin Mayıs aylık toplantılarının ilk birleşimi Meclis Başkan Vekili Ali Fuat Yıldırım başkanlığında yapıldı.

YÖREDEN HABER 5.05.2014 18:19:43 19 0
KAÇKARBİR
Toplantıya Vali Yardımcısı ve  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri V. Ümit Hüseyin Güney ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Lale Özdem katıldı.

Toplantının gündem maddesinde yer alan Rize İl Özel İdaresinin üyesi olduğu Kaçkar İtfaiye Mezbahane ve Katı Atık Birliği (KAÇKARBİR) tüzüğünün 7.maddesi gereği birlikte görev yapmak üzere altı asıl ve üç yedek üye seçimi yapıldı. Yapılan seçimler sonucunda altı asıl üyelik için Zekeriya Bozkan, Şaban Yılmaz, Rasim Çorbacı, Nadir İnce, Cemil Kus ve Hakan Doruk, üç yedek üye için ise Yusuf Arısoy, Leyla Veyisoğlu ve Mustafa Buçan oy birliği ile seçildi.
Diğer bir gündem maddesi olan İller Bankası 2013 yılı Olağan Genel Kurul toplantısına katılmak üzere, Rize İl Özel İdaresini temsilen bir üyenin belirlenmesi için önerilen Mehmet Yerebakan oybirliği ile seçildi.
Toplantının devamında ise; Teknik Hizmetler Sınıfında dahil istihdam edilen 3 İnşaat Mühendisi, 1 Elektrik Mühendisi, 1 Harita Mühendisi, 1 Maden Mühendisi, 1 Mimar, 1 Şehir Plancısı, 1 Sanat Tarihçisi ve 1 Arkeologun aylık net ücretinin tespit edilmesine ilişkin İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi ile İl Özel İdarelerinin kadro pozisyonlarında istihdam edilen kamu görevlilerine Sosyal Denge Tazminatı ödenmesine ilişkin Plan Bütçe Komisyonunun hazırladığı 17.04.2014 tarih ve 01 sayılı raporu görüşülerek karara bağlandı

 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI