İSTANBUL TAMAM SIRA ANKARA MAĞAZASINDA

Mağazanın açılışına katılan çok sayıda çay müşterisi, İstanbul’a özel Ayasofya Camii fotoğrafının yer aldığı çay paketi tüketiciler tarafından büyük beğeni topaldı.

YÖREDEN HABER 23.01.2021 10:49:14 105 0
İSTANBUL TAMAM SIRA ANKARA MAĞAZASINDA

Çaykur’da, “81 ilde 81 Çay Satış Mağazası” projesi tam gaz devam ediyor. Çaykur’da 100 ayrı farklı ürün yelpazesini bulan ürün çeşitlerinin bir arada tüketicilerin beğenisine sunmak amacıyla açmaya başladığı, Çay satış mağazalarının 6.sını, Çaykur Genel Müdürü ve YK Başkanı Yusuf Ziya ALİM’ın katılımıyla İstanbul, Sarıyer Çaykur Bölge Müdürlüğünün bulunduğu noktada hizmete açıldı. Mağazanın açılışına katılan çok sayıda çay müşterisi, İstanbul’a özel Ayasofya Camii fotoğrafının yer aldığı çay paketi tüketiciler tarafından büyük beğeni topaldı.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Çaykur Genel Müdürlüğünün, 2020 yılı başında başlatmış olduğu, “81 İlde 81 Çay satış Mağazası” projesi hız kesmeden devam ediyor. Rize Genel Müdürlük önünde ilk çay satış mağazasının açılışının akabinde, Giresun’un Tirebolu İlçe çay satış mağazası, Artvin, Kemalpaşa ilçesi çay satış mağazası, Rize Çaykur Cumhuriyet çay fabrikası çay satış mağazası, Erzurum’un Yakutiye İlçesi çay satış mağazası ve İstanbul Sarıyer ilçesi çay satış mağazasının ardından, yakın bir tarihte Ankara çay satış mağazası hizmete girecek.

Çaykur’a ait bölge Müdürlüklerin bulunduğu büyük şehirlerde çay satış mağazalarının açılış etüt proje çalışmaların devam ettiğini ifade eden, Çaykur Genel Müdürü ve YK Başkanı Yusuf Ziya ALİM, Tüketicilerimiz tüm ürünlerimize tek çatı altında ulaşacaklar. Hedeflerinin çay tiryakilerinin ÇAYKUR’un mevcut ve yeni çıkan ürünlerini bir arada görüp kendi damak tadına ve bütçesine uygun olan ürünü alması ve diğer taraftan Çaykur’un ürün zenginliğini göstermek olduğunu belirten, Çaykur Genel Müdürü ve YK Başkanı Yusuf Ziya Alim: “Mağazalarımızın ilkini Rize Merkez’de Genel Müdürlük binamızın önünde tüketicilerimizin hizmetine açtık. Daha sonra Tirebolu ardından Kemalpaşa, Cumhuriyet ve en son Erzurum Satış Mağazamızı açmıştık. Şimdi de İstanbul'daki mağazamızı açtık. Bir sonraki mağazamızı ise Mart ayı sonunda Ankara'da açacağız. Mağazalarımız açmamızdaki amacımız ürünlerimizin tamamını tüketicilerimizin bir arada görebilmesi dokunabilmesi böyle bir çay da var mı diyebilmesi, kalitesini, rengini, çeşidini ve kendine göre ebadını seçip kararını bütçesini ekonomisine göre verebilmesi için her türlü çayımızı bu şekilde tüketicilerimizin beğenisine sunmak. Bunu da güzel bir konseptle yapalım istedik. Yaklaşık 90 çeşit ürünümüz tüketicilerimize zaten ulaşıyordu ancak istedik ki insanlarımız bütün çeşitlerimizi ve kendi bölgelerine özel ürettiğimiz ürünümüzü tek çatı altında bulabilsin. Hem bizim hem de tüketicilerimiz için güzel bir hizmet olduğunu düşünüyorum. İnşallah mağazalarımızın tüm illerde açılması için çalışmalarımız devam ediyor” dedi. İstanbul’a özel Ayasofya Çayı Mağazaların açıldıkları bölgelere özel ürünler ürettiklerini belirten Çaykur Genel Müdürü ALİM: “Her mağazamıza özel, o bölgeye ait bir sembolü taşıyan ve sadece o mağazada satılmak üzere özel bir çeşidi yapalım istedik. Erzurum'dakine Palandöken Çifte Minare sembolleri içeren paketiyle Palandöken çayı, İstanbul'daki mağazamızda satılacak olan İstanbul'la özdeşleşen ve İstanbul için en özel olabilecek ismi Ayasofya diye belirledik ve bu anlamda içerisinde elek altı özel çayımızdan dolum yaparak tüketicilerimizin damak tadına sunduk.” dedi. Yoğun ilgi gören mağazanın açılışına, Çaykur Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Pınarbaş, Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu, Çaykur İdari ve Sosyal İşler Daire Başkanı Erdinç Hatinoğlu, İstanbul Çaykur Bölge Müdürü Ferat Turgut ve çok sayıda Çaykur bayileriyle, Çaytaş Saha yöneticileri ve personeli birlikte bölge halkı katıldılar.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI