İSRAFİL KIŞLA CUMHURBAŞKANLIĞI BAŞDANIŞMANLIĞINA ATANDI

İSRAFİL KIŞLA CUMHURBAŞKANLIĞI BAŞDANIŞMANLIĞINA ATANDI

YÖREDEN HABER 12.11.2018 09:21:37 54 1
İSRAFİL KIŞLA CUMHURBAŞKANLIĞI BAŞDANIŞMANLIĞINA ATANDI

8 Kasım 2018 tarihinde Resmi Gazete’ de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı görevine atandı.

Hayati Akbaş

ANKARA-8 Kasım 2018 tarihinde Resmi Gazete’ de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı görevine atandı. Kışla’nın Başdanışmanlık görevine getirilmesi Artvin’de büyük sevinç yarattı.

İSRAFİL KIŞLA BAŞDANIŞMAN OLDU

Cumhurbaşkanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığına ait atama kararları Resmi Gazete ‘de yayımlandı. Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlıklarına Doç. Dr. İbrahim Kalın ve İsrafil Kışla atandı. Ayrıca Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığına atanan Doç. Dr. Kalın'a 'Büyükelçi' unvanı verildi.

Artvin’de Belediye Başkanları ve siyasiler ile STÖ Başkanları peş peşe tebrik mesajları yayınladılar.

Şavşat Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk tebrik etti.

Şavşat Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk tebrik etti. Öztürk bir mesaj yayınladı ve Kışla’yı tebrik etti. Öztürk mesajında şunları söyledi: “8 Kasım 2018 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı görevine atanan 24., 25. ve 26. dönem AK Parti Artvin Milletvekilimiz Sayın Dr. İsrafil Kışla'yı yeni görevinden dolayı tebrik eder kendisine ülkemiz ve milletimiz için hayırlı hizmetler dileriz”.

Artvin TSO Başkanı Seçkin Kurt tebrik etti.

Artvin Ticaret ve Sanayi odası olarak Milletvekilliği süreci ve sonrasında ilimize çok büyük hizmetleri bulunan Sayın Dr. İsrafil Kışla nın Cumhurbaşkanlığı baş danışmanlık görevine atanması, Üyelerimize ve tüm Artvin Halkına büyük onur Ve güç kaynağı olmuştur. Değerli büyüğümüz Ve daimi milletvekilimiz Dr İsrafil kışla Vekilimize Şahsım ve tüm oda üyelerimiz adına yeni görevinde başarılar diliyor Saygılarımızı İletiyoruz.”

Hopa Belediyesi Başkan yardımcısı Ahmet İskender tebrik etti

“24.25 ve 26. dönem Artvin milletvekilimiz Sayın Dr. İsrafil Kışla, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olarak atanmıştır. Vekilimize yeni görevinde başarılar dilerim. Bu görevinde ilçemiz, ilimiz ve ülkemize yapacağı hizmetlerinden dolayı başarılarının devamını temenni ederim. Allah yar ve yardımcısı olsun”

Hopa İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Aydın tebrik etti

“Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı görevine atanan kıymetli büyüğümüz, millet vekilimiz Sayın İsrafil KIŞLA nın yeni görevi kendisine, İlimize ve ülkemize hayırlar getirsin. Yüce Rabbim yar ve yardımcısı olsun”.

Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan tebrik etti

“İlimizde ve ilçemizde yapılan yatırımların en büyük mimarı olan 24 - 25 -26. dönem milletvekilimiz Sayın Dr. İsrafil Kışla, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olarak atanmıştır.

Bu güzel haber ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni eder , yeni görev yerinde gönüllerin adamı İsrafil Kışla ‘ya başarılar dilerim”.

Artvin Hopaspor Kulübü’ de tebrik etti

“Bir önceki dönem Artvin milletvekilimiz Sayın İsrafil Kışla Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına atanmıştır.

2017-2018 sezonu TFF 3.lige çıkış mücadelemizde maddi ve manevi destek olarak profesyonel lige çıkışımızda emeği olan Sayın İsrafil Kışlayı tebrik ediyor yeni görevinde başarılar diliyoruz. Bu sezon daha fazla desteğe ihtiyacımız var. Bu sezonda maddi manevi desteklerini esirgemeyeceğine inanıyoruz”.

Arhavispor’dan tebrik

“Artvin'de tüm spor branşlarına olduğu gibi takımımıza da her sezon, maddi manevi her türlü desteği esirgemeyen önceki dönem Artvin Milletvekili Sn.Dr. İsrafil Kışla, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlık görevine getirilmiştir. Kendilerini tebrik ediyor, başarının devamını diliyoruz”..

İSRAFİL KIŞLA KİMDİR?

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı olarak atanan İsrafil Kışla, 10 Mart 1959 yılında Artvin ilinin Şavşat ilçesinde dünyaya geldi.Baba adı Sultan Süleyman, anne adı Emine'dir.

YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA YAPTI

Şavşat'ın Meydancık köyünde doğan 59 yaşındaki İsrafil Kışla ilk ve orta öğrenimini doğduğu Köyde lise eğitimini ise Trabzon'da tamamladı. Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi. İstanbul Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünde yüksek lisans ve doktora yaptı.

ARTVİN MİLLETVEKİLİYDİ

İlim Yayma Cemiyetinde Genel Müdürlük ve Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 24. dönemde Artvin Milletvekili seçildi. Kuveyt Parlamentolar arası Dostluk Grubu Başkanlığı ve Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyeliği yaptı. AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü.

EVLİ VE 5 ÇOCUK BABASIDIR

İngilizce, Gürcüce ve Arapça bilen Kışla, evli ve 5 çocuk babasıdır.


Anahtar Kelimeler:
Gültekin bilir
8.08.2020 17:15:44
İsrafil beye nasıl ulaşabilirim acaba

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI