İlkadım'a Övgü

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’u ziyaret eden, AK Parti Rize Milletvekili ve Samsun Koordinatörü Hasan Karal 'İlkadım şeffaf belediyeciliğin örneği olacak' dedi.

YÖREDEN HABER 5.11.2014 19:36:50 172 0
İlkadım
AK Parti Rize Milletvekili ve Samsun Koordinatörü Hasan Karal, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’u makamında ziyaret etti. Başkan Tok, Samsun Koordinatörü Hasan Karal ve beraberindeki heyete belediye binasını gezdirdi.

İlkadım Belediyesi içinde kısa bir gezi yapan Milletvekili Hasan Karal, 'İlkadım Belediyesi’nde gerçekleştirdiğimiz kısa bir gezinin ardından görüyoruz ki İlkadım’da şeffaf belediyecilik ön planda her şey göz önünde kapalı kapı yok. İlkadım şeffaf belediyecilikte kısa süre içinde örnek olacaktır ve adından sıkça söz ettirecektir” diye konuştu.

'BÜYÜK ADIMLAR ATTIK'
Başkan Tok ise, 'Bir dizi ziyaretler için Samsun’a gelen AK Parti Rize Milletvekilimiz, Samsun Koordinatörü Hasan Karal’ı belediyemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Yoğun programlarından vakit ayırarak bizleri ziyaret etmesinde ötürü kendisine ve heyetine teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz ilk gün AK Parti Belediyeciliğini İlkadım’a tekrar kazandırdık. Şeffaf belediyecilik noktasında büyük adımlar attık. Kapılarımızı her zaman halkımıza açık tuttuk ve bu duruşumuzu hep koruduk. Çünkü bizleri bu odalara bu makama getirenler halkımızdır. Bu sebepten ötürü her zaman halkımız ile iç içeyiz” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin ardından İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal’a Saat Kulesi işlemeli çini tablo armağan etti.
  

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı