İlçemiz Pazar mahallesi camii imam hatibi Mustafa KOT emekliye ayrıldı.

Mustafa Kot hoca Pazartesi itibariyle yani, 30 Mayıs 2016 günü görevden ayrılmasına rağmen Ramazan münasebetiyle yine merkez Cami'lerinde Pazar müftülüğünce vaaz görevi verildi.

YÖREDEN HABER 1.06.2016 20:23:04 155 4
İlçemiz Pazar mahallesi camii imam hatibi Mustafa KOT emekliye ayrıldı.
Yaklaşık 4 yıldan beri Pazar ilçesinde görev yapan zaman zaman merkez Hatuniye ve  Sahil camilerimizde  vaaz ve sohbetlerini dinlediğimiz Mustafa kot hoca Diyanet camiasında 25 senelik fiili hizmetini tamamlayarak emekliye ayrıldı.
 Yurtdışı görevinin ardından Pazar ilçesinde göreve başlayan Mustafa Kot,' Pazar'da bir birinden değerli dostlar 'edindiğini dile getirerek dostluklarımızın ilelebed devam edeceğini belirten Kot,' Pazar'ın bende ayrı ve çok farklı bir yeri var.Çünkü memuriyete noktayı burada koydum' dedi.
 Bundan sonraki hayatına Hac ve Umre işleriyle  devam edecek olan Mustafa KOT hocamıza Kaçkar53.com olarak bizde, bundan sonraki  hayatında başarı ve muvaffakıyet dileyerek sağlıklı ve huzurlu bir hayat  diliyoruz…

 

Anahtar Kelimeler:
sultan suleyman
1.06.2016 21:37:49
emeklı olmadı emekli ettiler emekliliğe müracaat ettikten sonra ibka için baş vurdu yani gerıye dönüş için baş vuru yaptı maalesef rize müftülüğünden red cevabi aldı memurlar her şeyı iyi bilirler onlar kraldan daha kralcıdırlar her zaman olduğu gibi aynisinide m. kota yaptılar yolladılar.

ahmet eskiçirak
1.06.2016 21:42:45
pazar pazar olalı böyle imam görmedi bunuda hemen postaladılar.

Ahmet Ali Meral
3.06.2016 10:54:34
Mustafa hocam pazar halkida seni cok sevdi buna emin olabilirsin. Sen bir gönül adamisin tatli dilin guler yuzun guzel sohbetinden con istifade ettik sende hakkini el et pazara..

Salih kıraç
4.06.2016 14:48:49
hocam rabbim seni hiç bir zaman utandırmasın şimden sonrada sana sağlık sıhhat diliyorum..

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI