İl Müftüsü Çakmakçı’yı ziyaret ettiler

Rize il genel meclis başkanı İbrahim Türüt ve il genel meclisi üyeleri Rasim Çorbacı ile Recep Üst İl Müftüsü Naci Çakmakçı‘yı ziyaret ederek hayırlı olsun dediler.

YÖREDEN HABER 3.06.2020 14:05:32 27 0
İl Müftüsü Çakmakçı’yı ziyaret ettiler

CEVAHİR TOPALOĞLU

RİZE-Rize il genel meclis başkanı İbrahim Türüt ve il genel meclisi üyeleri Rasim Çorbacı ile Recep Üst İl Müftüsü Naci Çakmakçı‘yı ziyaret ederek hayırlı olsun dediler.

Rize İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt ve beraberinde Pazar ilçesi il genel meclis üyeleri Rasim Çorbacı ve Recep Üst, İl Müftüleri Atama Kararları Resmi Gazete'nin 8 Nisan 2020 tarihinde, 31093 Sayısı ve 2020/115 Karar ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararname sonucu Rize il müftü yardımcısı görevinde iken Rize İl Müftüsü olarak atanan Naci Çakmakçı ’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Rize il Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt, ziyaretin ardından yaptığı açıklamalarda, “Rize İlimize atanan Müftümüz Sayın Naci Çakmakçı hocamıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisine yeni görevinde başarılar dilerim” dediler

Yeni Müftü Çakmakçı, nazik ziyaretlerinden dolayı İbrahim Türüt ve beraberindeki il genel meclis üyelerine teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI