İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Bağımlılıkla mücadele faaliyetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesi, bu mücadelede paydaşlar arasında sağlıklı bir iş birliği ve koordinasyon sağlanması amacıyla gerçekleştirilen Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu (BM

YÖREDEN HABER 24.01.2022 17:53:51 44 0
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Bağımlılıkla mücadele faaliyetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesi, bu mücadelede paydaşlar arasında sağlıklı bir iş birliği ve koordinasyon sağlanması amacıyla gerçekleştirilen Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu (BMİKK) toplantısı, Vali Yardımcısı Ömer Faruk Duman başkanlığında Valilik Ayder Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya; İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı J. Kıdemli Albay Hakan Dedebağı, Kamu kurumlarının yöneticileri ile Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Toplantıda bağımlılıkla mücadelede bugüne kadar alınan kararlar ve yürütülen faaliyetler değerlendirildi. Toplumumuzu ve özellikle gençlerimizi derinden etkileyen uyuşturucu ve uyuşturucu madde bağımlılığı konusunda güvenlik birimleri tarafından sürdürülen çalışmlar hakkında bilgiler verildi. Toplum sağlığının korunmasına yönelik olarak gençliğimizi ve toplumuzu tehdit eden bu sorunun çözülmesi noktasında tüm kurumların koordineli bir şekilde çalışması gerekti belirtilerek, toplumda farkındalığın artırılmasının bağımlılıkla mücadelede büyük önem taşıdığını vurgulandı.

Toplantıda Rize’de bağımlılıklarla mücadelenin kararlı ve sonuç odaklı olarak sürdürüldüğü hatırlatılarak, geleceğimizi tehdit eden bu tehlike karşısında verilen mücadelede sadece güvenlik güçlerimizin değil, toplumun bütün kesimlerinin destek olması gerektiği ifade edildi.

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı katılımcıların öneri ve taleplerinin dile getirilmesi ile son buldu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI