İki Altın Madalya Kazanan Sporcumuz Rize'de

2016 Avrupa Halter Şampiyonasında 1 gümüş, 2 altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu olan Sibel Özkan Konak’tan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’a ziyaret.

YÖREDEN HABER 20.04.2016 20:05:52 18 0
İki Altın Madalya Kazanan Sporcumuz Rize
2016 Avrupa Halter Şampiyonasında Avrupa’da iki altın madalya kazanarak Ülkemizi ve Rizespor’umuzu dünyaya duyuran Çaykur Rizespor Kulübü sporcularından Milli Halterci Sibel Özkan Konak ilimizi ziyaret ederek çeşitli kurum ve kuruluşlara ziyaretler gerçekleştirdi.

Almış olduğu bu başarıyı Rizelilerle paylaşmak için ilimize gelen Mili sporcumuz Sibel Özkan Konak ziyaretleri çerçevesinde, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı makamında ziyaret ederek başarısını Başkan Kasap ile paylaştı.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı makamında ziyaret eden Milli sporcu Sibel Özkan Konak’a, Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu üyesi ( Ankara Etimesgut Belediyespor Kulübü Başkanı) Hasan Kartal, RTEÜ Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Çaykur Rizespor Amatör Kulüplerden sorumlu Asbaşkan Prof. Dr. Arslan Kalkavan, Rize Dernekler Federasyonu Başkanı ve Çaykur Rizespor Genel Sekreteri Süleyman Basa ziyarette eşlik etti.
Norveç’te yapılan Avrupa Halter şampiyonasında 48 kiloda mücadele eden Çaykur Rizesporlu Milli sporcumuz Sibel Özkan Konak koparmada 82 kiloluk derecesiyle gümüş madalya kazandı. Silkmede tüm rakiplerini bekledikten sonra podyuma çıkan milli sporcumuz 100 kiloluk kaldırışı ile altın madalyanın sahibi oldu. Konak toplamda da 182 kiloluk derecesiyle altına uzandı.

Çaykur Rizespor sporcusu Sibel Özkan Konak; 2016 Avrupa Halter Şampiyonasında 1 gümüş, 2 altın madalya kazanarak şampiyon oldu.
Sohbet havasında gerçekleşen ziyaret sonunda Başkan Kasap misafirlerine çay ikramında bulunarak hediyeler takdim etti.
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı