HOPA’YA NE ZAMAN STADYUM YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

CHP Artvin Milletvekili Av. Uğur Bayraktutan, Artvin’i Bal Liginde başarı ile temsil eden Artvin Hopaspor’un kullandığı şehir stadının yetersiz olduğunu mecliste yaptığı konuşmada belirterek, “Hopa’ya ne zaman stadyum yapmayı düş?

YÖREDEN HABER 27.03.2018 15:43:06 50 1
HOPA’YA NE ZAMAN STADYUM YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

Hayati Akbaş

ARTVİN-CHP Artvin Milletvekili Av. Uğur Bayraktutan, Artvin’i Bal Liginde başarı ile temsil eden Artvin Hopaspor’un kullandığı şehir stadının yetersiz olduğunu mecliste yaptığı konuşmada belirterek, “Hopa’ya ne zaman stadyum yapmayı düşünüyorsunuz?” dedi.

Bayraktutan yaptığı açıklamada, “Artvin ilimizi başarıyla Bal Liginde temsil eden Artvin Hopaspor futbol takımı şuanda grubunda lider durumdadır. Hopa halkının futbola olan ilgisi, başarıya olan inancı, bütün Hopa’yı hatta Artvin’i kenetlemiş durumdadır. Ancak fiziki koşulların yetersizliği başarıya böylesine inanmış bir şehri olumsuz etkilemektedir. Hopa halkı Devletimizden stadyum beklemektedir. Mevcut stadın yetersiz olmasından dolayı 3. Lig yolunda mücadele veren Artvin Hopaspor, stadın kapasitesinin az olmasından kaynaklı seyirci desteğini sahaya gerçek şekilde yansıtamamaktadır. İnsanlar türbinleri hınca hınç doldurmakta, çevre inşaat ve binalarda maçı izlemeye çalışmaktadır. Bu durum çağımıza yakışan bir durum olmadığı gibi yöre insanının da hakketmediği bir tablodur. Böylesine futbola tutkun bir ilin daha iyi bir stat da müsabakalarını oynaması, hem futbol takımının başarısında etken olacak hem de futbol severlere büyük hizmet sağlayacaktır. 3. Lig yolunda ilerleyen Hopa ilçemize ivedilikle stadyum yapmanızı yöre halkı talep etmektedir.

Bu bağlamda;

1.Artvin Hopaspor’un kullandığı Hopa Şehir Stadını yeterli buluyor musunuz?

2. Hopa’ya ne zaman stadyum yapmayı düşünüyorsunuz?” ifadelerine yer verdi


Anahtar Kelimeler:
Doğan Akar
28.03.2018 04:48:24
Bu iktidar Hopa’ya stad yapmaz, Kardeşim !! Milyar dolarlarla oynayan, Hopalı işadamları nerede, niçin 3-5 milyon harcayıp güzel, Kompak bir stad yaptırmıyorlar ve niçin Hopa sporun elinden tutmuyorlar ??

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI