HOPA’DA DAMAK TADINDA BİR PASTANE DAHA AÇILDI

NEFİS PASTANESİ HİZMETE AÇILDI

YÖREDEN HABER 14.03.2018 21:12:12 843 2
HOPA’DA DAMAK TADINDA BİR PASTANE DAHA AÇILDI

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa’da son günlerde peş peşe açılan yeni işyerleri ilçe ekonomisine katkı sunmaya devam ediyor. Bu defa da Orta Hopa’da Nefis Pastanesi düzenlenen açılış töreni ardından hizmet vermeye başladı.

Pazar ilçesinde ikamet eden Serdar Paşalı ve Raif Korkut Uzun tarafından açılan Nefis Pastanesi açılışına Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan ve Başkan yardımcısı İsmail Uzun, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Pazar Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Uzun, Hopa Müftüsü, Artvin İl Genel Meclisi üyesi Hüsnü Çakır, Hopa TSO Başkanı Osman Akyürek, Pazar TSO Başkanı Mustafa Memoğlu, Pazar Esnaf ve Sanaatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Ekrem Kılıç, Pazar Kamyoncular Derneği Başkanı Turan Karahan,  HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer, Akparti İlçe Başkanı İlyas Güven, Hopa MHP İlçe Başkanı Cengiz Köse ve davetli topluluğu katıldı.

Hopa Kaymakamı, Hopa ve Pazar Belediye Başkanlarının birlikte kestiği kurdela ardından açılan Nefis Pastanesini inceleyen Kaymakam Canpolat “İlçeye yakışır güzellikte ve modern bir işletmeyi ilçeye kazandıran ortakları tebrik ediyorum. Bol kazançlar diliyorum” dedi.

Nefis Pastanesinde her türlü tatlı ve börek ve pasta çeşitleri ile hizmet verdiklerini, isteyen müşterilerinin de salonlarında oturarak kahvaltı yapabileceklerini ifade eden ortaklar “Biz yıllardır pastacılık işi içinde çalışarak bugünlere geldik. Artık kendi işimizi kurmanın zamanı geldiğini düşündük ve bu işletmeyi Hopalıların hizmetine sunduk. Açılışımıza katılan Sayın Kaymakamımıza, Belediye Başkanlarımıza, Kurum müdürlerimize, Siyasi parti başkanlarımıza, STÖ Başkanlarımıza, Pazar’dan kalkıp Hopa’da bu mutlu günümüzde yanımızda olan tüm dostlarımıza candan teşekkür ederiz” dediler.

Açılışta, davetlilere de çeşitli ikramlar yapıldı


Anahtar Kelimeler:
AHMET AKTAŞ
15.03.2018 09:23:25
ALLAH UTANDIRMASIN HAYIRLI BOL KAZANÇLAR DİLİYORUM..

Yusuf KAMBUR
14.03.2018 22:33:07
Hayırlı, uğurlu olsun. Bereketli kazançlar nasip olsun inşAllah.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI