Hemşin çok önemli bir Turizm destinasyonu olmaya çok yakın…

Ak Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı İl ve ilçelerde yapılan çalışmaları yerinde inceleyip vatandaşlarla sohbet etmeye devam ediyor.

YÖREDEN HABER 31.12.2021 10:27:58 116 1
Hemşin çok önemli bir Turizm destinasyonu olmaya çok yakın…

HEMŞİN-Ak Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı İl ve ilçelerde yapılan çalışmaları yerinde inceleyip vatandaşlarla sohbet etmeye devam ediyor.

Rize’nin Hemşin İlçesine bir dizi ziyaret gerçekleştiren Milletvekili Avcı “Hemşin önemli bir Turizm destinasyonu olmaya çok yakın” dedi.

Avcı, ziyaretiyle ilgili sosyal medyada yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi. “Bir taraftan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken diğer yandan Gölet çevresindeki yürüyüş yolları ve köprümüzün ihalesini de gerçekleştirdik. Restoran olarak hizmet verecek olan Hemşin Konağı projesi tamamlandı ve yakında hizmet vermeye başlayacak. Tüm bu yatırımları Hemşin esnafımızla konuştuk, müzakere ettik.”

Hemşin Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar ile ilçede vatadaşlarla sohbet edip çay içen Milletvekili Avcı “Bizleri bağrına basan Hemşinli dostlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.”dedi.


Anahtar Kelimeler:
badaralı
2.01.2022 12:22:33
ısanla

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI