Havalimanı Mescidinde Cuma Namazı Kılındı

Rize/Artvin Havalimanı Mescidinde İlk Cuma Namazı Kılma Heyecanı.

YÖREDEN HABER 28.05.2022 12:52:07 183 2
Havalimanı Mescidinde Cuma Namazı Kılındı

PAZAR-Rize’nin Pazar İlçesi Yeşliköy’de,14.05.2022 Cumartesi günü Türkiye'nin deniz üzerine dolgu yapılarak inşa edilen ikinci havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılan Havalimanında ilk Cuma kılındı.

Pazar İçe Müftülüğü Şube müdürü Kazım Genç: 'İlçe sınırlarımız içerisinde inşa edilen Rize- Artvin Havalimanımız içerisinde bulunan mescitte Cuma namazı kıldırmak için imam hatip görevlendirmek suretiyle yolcularımız ve çalışanlarımız için ibadetlerini ifa etmelerini sağlıyoruz” dedi.

Genç: 'Toplumu din konusunda aydınlatmak görevimiz gereği her koşul ve şartlarda bu vazifeyi yerine getirmenin mutluluğunu, huzurunu yaşayıp ve halkımıza hizmet etmenin vermiş olduğu motivasyon çalışmalarımıza ivme kazandırıyor. Bu duygu ve düşüncelerle Havalimanımız ilçemize, Rize ve Artvin illerimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun hayırlar getirsin inşallah' diye konuştu.

Kirazlık Camii Müezzini Mustafa Bölükbaş, 'Rize Artvin Havalimanı Mescidin de ilk cuma namazını kıldırmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyim. Hava limanının ülkemize milletimize ve devletimize hayırlı olsun. Havalimanını inşa eden başta devlet büyüklerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim' dedi.

Bölükbaş:' Havalimanı inşaatı esnasında kazada hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet şifa bekleyen kardeşlerimize sağlık, sıhhat ve afiyetler dilerim' diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
Hamza saner
28.05.2022 14:59:50
Hayırlara

sinan
30.05.2022 09:49:22
maşAllah kardeşime böyle güzel eserde hizmet verdiğin için teşekkürler

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı