Hava limanı sahasında peş peşe incelemeler yapıldı.

Hava limanı sahasında peş peşe incelemeler yapıldı.

YÖREDEN HABER 19.11.2017 17:52:02 132 0
Hava limanı sahasında peş peşe incelemeler yapıldı.
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN HELİKOPTER İLE HAVADAN İNCELEME YAPTI
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Rize İl Teşkilatı 6. Olağan Kongresine katılmak için İlimize ziyaret esnasında beraberinde Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet ARSLAN, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın BAK ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati YAZICI ile birlikte Rize ve Artvin illerindeki yatırımları helikopterle havadan inceledi. 
Pazar'da yapımına başlanan havalimanı dolgu sahasında yapılan çalışmaları da inceleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet ARSLAN 'dan bilgi aldı. Helikopter bir süre denize dolgu malzemesi taşıyan geminin üzerinde uçtu.

ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANIMIZDAN HAVALİMANI ŞANTİYESİNE ZİYARET 

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet ARSLAN Pazar'da yapılmakta olan Rize - Artvin Havalimanı şantiyesini ziyaret etti.
 Bakan Aslan'ı Pazar Kaymakamı  İsmail ŞANLI, Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Erol ÇITAK ve beraberindekiler karşıladı. Yetkililerden bilgi aldıktan sonra dolgu yapılan alanda incelemeler bulunan Bakan Aslan, yapılan çalışmalarla ilgili basın mensuplarına bilgi verdi.

ALTYAPI YATIRIMLARI GENEL MÜDÜRÜ HAVALİMANI ŞANTİYESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU 

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Erol ÇITAK beraberindeki heyet ile birlikte incelemelerde bulunmak üzere Rize - Artvin Havalimanı şantiyesini ziyaret ederek Pazar Kaymakamı İsmail ŞANLI ile birlikte firma yetkililerinden bilgi aldı. 
Proje üzerinde istişarelerde bulunulmasının ardından dolgu sahasında ve taş ocağı alanında inceleme yapıldı.

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI