GENEL MÜDÜR ALİM, EĞİTİMCİ-YAZAR TULA’Yİ ZİYARET ETTİ

Çaykur Genel Müdürü ve YK Başkanı Yusuf Ziya ALİM, emekli eğitimci, yazar Reşat Tula’ya Eminettin Mahallesindeki tesislerinde iadeyi teşekkür ziyaretinde bulundu

YÖREDEN HABER 25.02.2022 10:19:40 72 0
GENEL MÜDÜR ALİM, EĞİTİMCİ-YAZAR TULA’Yİ ZİYARET ETTİ

Haber: Bayram Ali Kavalcı

Tula Basın Yayın Yönetim Kurulu Başkanı Eğitimci-yazar Reşat TULA; “Başarılı öğrencilik yıllarından buyana tanıdığım ve bugün ülkemizin ve bölgemizin, Rize ilimizin en önemli ve en büyük ekonomik sektörü olan ÇAYKUR’da birkaç yıldır, başta yaş çay alımları ve kuru çay satışlarıyla yapmış olduğu rekor çalışmalarla çayımızın geleceği noktasında çok müspet başarılı çalışmalarınızdan dolayı tebriklerimi sunuyorum. Bu nazik ziyaretinize teşekkür ediyor. Ve başarılarınızın devamını diliyorum. ”dedi.

Ziyarette, Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim ve beraberinde Yardımcıları Zeki Karaoğlu ve Erdinç Hatinoğlu’na, basım aşamasında olan ikinci kitabi, “Yaşamak İçin Umut ve Aydınlık Yıllara” isimli eseri ile ilgili bilgi veren, Emekli eğitimci yazar Reşat Tula’nın daha önce, Milli ve manevi değerleri içeren, “Karanlıktan Aydınlığa” isimli yayımlanmış olan bir şiiri kitabı bulunmaktadır.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI