Geleneksel İftar Yemeğini 1200 kişi katıldı

Çayeli ilçesine 21 km uzaklıkta olan Kaptanpaşa’da her yıl Ramazan ayının son bir haftasında İş adamları tarafından İftar yemeği düzenlenme geleneği bu yılda 600 kişinin katılımı ile gerçekleştirildi.

YÖREDEN HABER 4.07.2016 22:45:03 595 0
Geleneksel İftar Yemeğini 1200 kişi katıldı
Yemeğe Paşalı Grup Şirketler Müdürü Adem Paşalı adına Aslan Paşalı,Yusuf Burak,Rize Milletvekili Hasan Karal,Artvin Valisi Muhterem İnce,İl Jandarma Komutanı Jan.Albay Semih Coşkun,Rize Emniyet Müdürü Adem Çakıcı,Çayeli Belediye Başkanı Dr.Atilla Esmen, İş adamı Muharrem Sandıkçı Yargıtay 9.Ceza Dairesi Başkanı Burhan Karaloğlu,Ak Parti Rize İl Başkanı Yardımcısı Osman Karavin,İstanbul,Ankara ve Rize'den İş adamları,birçok bürokratın yanında STK temsilcileri,Daire amirleri ve Kaptanpaşa sakinleri katıldı. 

Rize Milletvekili Hasan Karal yaptığı açıklamada 'Yusuf Burak beyin düzenlediği ve çevre köylerinde katıldığı İftar yemeğine yaklaşık 1000-1200 kişi katıldı.Hep beraber iftar açtık.Çok şükür Ramazan ayının sonuna geldik.İnsanlar artık yavaş yavaş bayram atmosferine girdiler.Hayırsever kardeşlerime herkesin huzurunda teşekkür ediyorum.Zaten olayı gelenekselleştirmişler.Bu bölgede diğer iş adamlarımızda aynı şekilde iftarlar düzenliyorlar.İnsanların kaynaşması için Ramazan bir vesiledir.Bu vesile iftarlarla oluşuyor.Bu hem düzenleyen hem de bizler açısından çok güzel oluyor.Ramazanın tadını böyle büyük iftarlarda yaşıyoruz.Amaç yemekten çok insanlarla birlikte olmaktır.Bu güzel hava maneviyatımızı da yükseltiyor.Yusuf bey İstanbul’dan gelerek böyle bir organizasyon düzenlediği için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Yemeği düzenleyen Yusuf Burak ise ”Geleneksel bir iftar programımız her sene yapıyoruz. Akrabalar ve dostlarla birlikte olmak çok güzel bir duygu. Herkesin bayramlarını kutluyorum. Bu güzel organizasyonun diğer arkadaşlarım tarafından da yapılmasını özellikle rica ediyorum. Katılanlara da teşekkür ediyorum” dedi.

Yargıtay 9.Ceza Dairesi Başkanı Karaloğlu 'Şu an Senoz vadisinin tam ortası olan Kaptanpaşadayız.Çok değerli bir iş adamımızın iftar sofrasına katıldık.Yusuf Burak beyin organize ettiği ve Paşalıgrup şirketinin ortaklaşa düzenlediği İftarında Kaptanpaşa da çok amaçlı salonda bir araya geldik.Çok değerli misafirlerimiz aramıza katıldı.İstanbul’dan yemek için geldiler.Bu kadar heyecanlı insanlarla bir arada bulunduk.Herkesin bu işe sahiplenmesi çok önemli dir.İftarla alakalı samimiyet çok hoşuma gitti.İnşallah bu programla bütün köylerimize uygulanır,Herkesin bayramını kutluyorum” dedi.















Kaçkar53.com paylaşan: abuzun
Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı