GAZETECİ KAVALCI’DAN VALİ ÇEBER’E RİZE VALİLİĞİNDE 4 YIL Sürprizi

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, Rize Valiliği ve Rize Belediye Başkanlığınca, Yakamoz Restoranda organize edilen programda Rize’de ki basın mensupları ile bir araya gelen, Rize Valisi Kemal Çeber’e gazeteci yazar Bayram Al

YÖREDEN HABER 24.01.2023 11:54:56 142 0
GAZETECİ KAVALCI’DAN VALİ ÇEBER’E RİZE VALİLİĞİNDE 4 YIL Sürprizi

Aynı zamanda, Küresel Gazeteciler Konseyi Rize İl Temsilcisi olan Bayram Ali Kavalcı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle, Vali Çeber’e Rize’de görev yapan basın mensupları olarak günlerine her yıl vermiş oldukları değer ve şehrin en üst düzey yöneticisi olarak teşekkürlerini sundu.

Gazeteci yazar Bayram Ali Kavalcı, “Basın dostu bir Valimiz olarak 2000’lı yıllardan sonra Rize’de en uzun Valilik yapan kişi olarak Rize Valiliğinizde 4 yılınızı bugün doldurmanızdan dolayı sizi tebrik ediyorum. Karabük il Valiliğinden, Rize Valisi olarak atandığınız günlerin akabinde Rize Kamuoyuna sizi tanıtmak için gazetede yazmış olduğum köşe yazımı arşivimden çıkartarak size taktim ediyorum. Ve daha nice yıllar Rize ilimize ve ülkemize sağlık ve huzur içinde hayırlı hizmetler vermeniz diliyorum.” dedi.

Rize Valisi Kemal Çeber; “Göreve başladığım günden bugüne, bu güzel şehrin oldukça tecrübeli ve yapıcı bir gazetecisi olarak tanıdım. Meslek ilkelerine bağlı, Rize’mizin saygın ve sevilen bir gazetecisi olarak, Karabük Valiliği görevimin ardından atandığım, Rize Valiliği görevimin akabinde daha önceki görevlerimle ilgili Rize kamuoyunu bilgilendirici, bu duygu yüklü bu köşe yazınız arşivimde yerini almıştır. Bu ve benzer köşe ve yazı ve haberleriniz ömrüm boyunca sizi bana hatırlatacaktır. Çok teşekkür ediyorum. Bende bu anlamlı gününüzde, size aile fertlerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu ömürler diliyorum.” dedi.

Rize Valisi Kemal Çeber; Karabük Valiliğinin ardından, 27.10.2018 tarihli ve 30578 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 26.10.2018 tarih ve 2018/202 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Rize Valiliğine atanarak 07.11.2018 tarihinde görevine başlamıştı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI