Fırtına Vadisinde Arap bereketi

Çamlıhemşin ilçesine bağlı ünlü turizm merkezlerinin başında gelen Ayder Yaylası'na, Arap turistler başta olmak üzere yabancı turistler ilgi gösteriyor.

YÖREDEN HABER 26.07.2022 14:20:31 55 1
Fırtına Vadisinde Arap bereketi

ÇAMLIHEMŞİN-Çamlıhemşin ilçesine bağlı ünlü turizm merkezlerinin başında gelen Ayder Yaylası'na, Arap turistler başta olmak üzere yabancı turistler ilgi gösteriyor.

Ayder'de yaz sezonunda Fırtına vadisi ve Ayder esnafının yüzünü yabancı turistlerin güldürdüğünü ifade eden İşletmeci Mustafa Memoğlu, 'Yaz döneminde Fırtına Vadisi ve Ayder'e, son günlerde Arap ülkeleri başta olmak üzere diğer Avrupa ülkelerinden de yoğun bir şekilde turist geliyor” dedi.

Memoğlu, “Tesisimizi ziyaret eden insanların yüzde 80’ni Arap kökenli. Tulum eşliğinde 4’ten 84’e herkes zepline yapabilir ve ata binebilir. Turizm tam açıldı ama yerli çok az, yoğun bir şekilde tur grupları ve Arap akını var” diye konuştu

Her yaştaki insanları azgın akan Fırtına Deresinin üstünde, Zipline ile serinlemeye davet eden işletmeci Mustafa Memoğlu, “Bu doğadaki cennete doymayanları, tekrar bekliyoruz kapımız sonuna kadar açık” dedi.

​​​​​​


Anahtar Kelimeler:
RIFAT kuyumcu
26.07.2022 23:16:29
Tulumcu çocukluk gençlik arkadaşım selam söyle işlerin rast gitsin Yalova’dan selamlar hayırlı işler

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI