Fenerbahçe Hamidiye'de okul açtı

Fenerbahçe Futbol Okulu koordinatörü Hakan Âşık yeni açılan Futbol Okulu ile ilgili Kaçkar53.com haber sitesine yapmış olduğu açıklamalarda okulun kuruluş amacını ve çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

YÖREDEN HABER 22.05.2014 20:13:41 33 1
Fenerbahçe Hamidiye
Fenerbahçe Futbol Okulu  koordinatörü Hakan  Âşık yeni açılan Futbol Okulu ile ilgili Kaçkar53.com haber sitesine yapmış olduğu açıklamalarda şunları söyledi.      
                                                                                 
“Fenerbahçe Futbol Okulu Hamidiye Pazar KA-OS Spor Kompleksinde faaliyete başlamıştır. Okulumuza 06-16 yaş arası sporcular alınacaktır. Kayıtlarımız sınırlıdır. Bütün İlçelere servislerimiz vardır. Deneyimli ve tecrübeli hocalarımız eğitim verecektir. Kantin ve büfe hizmetlerimiz vardır. Futbol Okulumuzun sağlık ekibi olacaktır. Düzenli saatler aralığında futbol eğitiminin yanında  beslenme ve sağlık dersleri verilecektir. Okulumuzda amacımız bölgemiz gençlerini karakterli ve başarılı bireyler olarak yetiştirmek ve topluma kazandırmaktır”.
Âşık” Fenerbahçe futbol okulumuzun hedefleri, vizyonu  ve misyonu vardır”.diyerek
Bunları tek tek açıkladı.

Hedefler
.
Futbol okullarımızdan yarışmacı takımlarımıza  yetenekli oyuncuların kazandırılması, Fenerbahçe Futbol Okulundan yarışmacı takımlara gelecek oyuncu sayısının her yıl artırılmasını sağlamak, çocukların Fenerbahçe spor kulübüyle özdeşleşmesidir.

Vizyon
.
 Fenerbahçe futbol okuluna katılan çocuklarımıza ilk hedefimiz ve görevimiz yetenekleri doğrultusunda en mükemmel futbol eğitimi ve olanakları sunmaktır.

Misyon.
 
Futbol okulunda çocuklara yönelik yapacak olduğumuz çalışmalarda en yüksek kalitede futbol eğitimi vermek, çocuklara teknik ve sosyal alanda temsil yetenekleri kazandırmaktır.                                                                                                  
Adres;
Tesislerimiz Hamidiye Mevki Pazar/Rize  KA-OS Halı Sahası                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Anahtar Kelimeler:
Hızır Çatan
22.05.2014 22:58:26
İlçemize bu etkinliğe katkı sağlayan herkese çok teşekkür ederim çünkü çoçuklarımızı böylesine sosyal ve eğitici etkinlikte sağlıklı ve spor anlamında buluşturan başta hakan aşık hocama ve yönetimine sonsuz şükranklarımı sunarım ben hakan hocamla bir sezon çalıştım gerçekten çok kaliteli ve bir eğitimci kabileyetinin olduğunu düşünüyorum ve gördüm bizim zamanımızda bu kadar geniş bir spor faaliyeti yoktu bu kadar kaliteli ortam yoktu bence çoçuklarımızı şuan çok şanslı gençlerimiz ve ailelerimiz bu tür etkinliğe destek vermeli ben burdan herkese teşekkür ederim başarıların devamını dilerim

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI