FABRİKA YAPIM SAHASINDA ÇALIŞMA BAŞLADI

Bir süre önce Çamlıhemşin Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Altun’un yapmış olduğu açıklamada “Milletvekillerimiz, İl Başkanımız ve Çaykur Genel Müdürümüzle birlikte Sayın Cumhurbaşkanımızla yapılan görüşme doğrultusunda Ça

YÖREDEN HABER 5.05.2022 10:40:44 128 0
FABRİKA YAPIM SAHASINDA ÇALIŞMA BAŞLADI

Ardından Ak Parti Rize Milletvekili Muhamed Avcı’dan da bir açıklama geldi Avcı açıklamasında

MUHAMMED AVCI’NIN AÇIKLAMASI

İkizdere ve Çamlıhemşin ilçelerimize hayırlı olsun!!!

Milletvekillerimiz, İl Başkanımız ve Çaykur Genel Müdürümüzle birlikte Sayın Cumhurbaşkanımızla yaptığımız görüşme doğrultusunda İkizdere ve Çamlıhemşin çay fabrikalarının yapımına hemen başlıyoruz. Her iki ilçedeki hemşerilerim adına Sayın Cumhurbaşkanımıza yürekten teşekkür ediyorum. İfadelerini kullanarak Çamlıhemşin halkına mutlu haberi duyurdu.

VE TEMEL ATILIYOR...

Daha önce yapılan açıklamalardan sonra hızla çalışmalar başlatıldı. Çamlıhemşin ilçesinde Organik Çay Fabrikasının kurulması için süreç devam etti. Kısa zamanda sorunlar çözüldü ve temel atılacak. Bu mutlu olayı kamuoyu ile İlçe Başkanı Ömer Altun ve Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu paylaşımlarda bulundular.

İNŞAAT ALANINDA İNCELEMELRDE BULUNDULAR

Neler dediler?

İLÇE BAŞKANI ÖMER ALTUN

“Canla başla ilçemiz için mücadele ettiğimiz mahkeme sürecinden ötürü uzun süredir beklediğimiz an geldi çok şükür, Cumhurbaşkanımız talimatı ve siyasi büyüklerimizin gayreti ile 14 Mayısta temeli atılacak olan Organik Çay Fabrikamızın son çalışmalarını inceledik Her şey daha müreffeh bir Çamlıhemşin için….”

BELEDİYE BAŞKANI OSMAN HAŞİMOĞLU

“Çok şükür uzun süreden beri beklediğimiz Çay Kur’un imajı olacak Çamlıhemşin Organik Çay Fabrikasının inşaatına Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla başlanmıştır, ilçemize, Rize’mize hayırlı olur inşallah.”


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI