ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASINDAN BEKLENEN ADIM

Kemalpaşa şubesi düzenlenen törenle açıldı

YÖREDEN HABER 6.08.2021 13:02:41 31 0
ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASINDAN BEKLENEN ADIM

Hayati Akbaş

KEMALPAŞA-Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Odasının uzun süredir açılması için girişimlerini sürdürdüğü Kemalpaşa Şubesi nihayet düzenlenen törenle açıldı

Kemalpaşa Belediyesinin bulunduğu hizmet binasının üçüncü katında açılan Şube açılışına Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Kemalpaşa Belediyesi Başkan Vekili Zeki Ersoy, Hopa TSO Başkanı Osman Akyürek ve Başkan yardımcısı Okan Poyraz, Hopa Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Celil Yıldırım, Hopa Şoförler Odası Başkanı İsrafil Kotil, Hopa CHP İlçe Başkanı Şükrü Aydemir, Kemalpaşa Ak parti İlçe Başkanı Murat Balkaya, Yeniden Refah Partisi Hopa İlçe Başkanı Resul Durmuş, Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi önceki dönem Başkanı Ahmet Ekmekçi ve kalabalık bir esnaf topluluğu katildi.

Açılış töreninde Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Kemalpaşa Belediye Başkan vekili Zeki Ersoy, Hopa TSO Başkanı Osman Akyürek ayrı ayrı birer konuşma yaparak Şubenin oda üyelerine ve Kemalpaşa’ya hayırlı olmasını dilediler.

Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Osman Küçükali’de yaptığı teşekkür konuşmasında “Uzun süredir bu şubemizin açılışı için çalışma içindeydik. Bugün bu mutluluğa erişmiş olduk. Kemalpaşalı esnaf üyelerimiz artık Hopa’ya gelmeden Şubemizden tüm işlerini rahatlıkla halledebilecekler ve ciddi anlamda da zaman kaybını gidermiş olacaklardır.

Açılışımıza katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, Şubemizin üyelerimize ve Kemalpaşa’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Şube’nin açılış kurdelesi kesilerek hizmet vermeye başladı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI