DÜNYA ŞAMPİYONU KAYAALP’I AĞIRLADILAR.

Dünya Güreş Şampiyonası'nda Grekoromen Stilde 130 kiloda Dünya Şampiyonu Rıza Kayaalp gecen hafta Yusufeli’nde yapılan, 68.Geleneksel Karakucak Güreşleri’nin onur konuğu oldu.

YÖREDEN HABER 24.10.2017 14:10:58 13 0
DÜNYA ŞAMPİYONU KAYAALP’I AĞIRLADILAR.

Karakucak güreşleri büyükler ve gençler kategorisi müsabakalarına katılan Kayaalp Yusufelilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. İlçede güreş sporuna gösterilen ilginin sevindirici olduğunu söyleyen Kayaalp daha önce Yusufelili arkadaşlarından Yusufeli’ne dair birçok bilgiye sahip olduğunu söylerken burada çok güzel bir ortamla karşılaştığını bu güzel insanlarla beraber olmaktan çok mutlu olduğunu belirtti. Hedefinin tekrar dünya, Avrupa şampiyonu olmak ve 2020 Tokyo olimpiyatlarında şampiyonluk olduğunu belirten şampiyon güreşçi izleyicilerden bu hedefleri için dua istedi.

Yusufeli halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan Kayaalp fotoğraf çekilmek isteyenleri kırmayarak isteyen herkesle fotoğraf çekildi. Belediye Başkanı Eyüp Aytekin Rıza Kayaalp’a günün anısına onurluk vererek altın hediye etti. Güreşleri izleyen, Grekoromen Güreş Dünya Şampiyonu Rıza Kayaalp, daha sonra Güreş eğitim merkezi sporcularıyla bir araya gelerek onlara başarılı olmaları için öğütlerde bulundu.

Haber: Bayram Ali Kavalcı


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI