DUAYEN HENTBOLCU NEBİOĞLU 36 YILLIK TEMSİLCİLİĞİNE VEDA ETTİ

Rize’nin Efsane Hentbol Rize İl Temsilcisi, Emekli Eğitimci Fevzi Nebioğlu 36 yıldır âşık olduğu hentbol Rize İl Temsilciliği görevini noktaladı.

YÖREDEN HABER 22.11.2016 14:22:22 17 0
DUAYEN HENTBOLCU NEBİOĞLU 36 YILLIK TEMSİLCİLİĞİNE VEDA ETTİ
1980’lı yıllardan bu zamana kadar Rize’de hentbol sporunu sevdiren, hentbolun Rize ve ilçelerinde yaygınlaşmasına öncülük eden ve emek veren, Rize’nin tanınmış emekli eğitimcilerinden ve hentbol hocalarından olan, Fevzi Nebioğlu ilerleyen yaşı nedeniyle kendi isteğiyle bu görevine noktayı koyduğunu açıkladı.

Hentbol sporuna onlarca profesyonel sporcu yetiştiren ve kazandıran Fevzi Nebioğlu’nun Türkiye genelinde birrekor olan 36 yıllık Rize Hentbol il temsilciliği görevini bırakması nedeniyle, Rize gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik tarafından, Türk hentboluna ve Rize’deki hentbol sporuna eğitim hizmetleriyle birlikte kazandırmış olduğu maddi ve manevi katkılardan dolayı plaket taktim edildi. Plaket törenine, Türkiye Hentbol A Milli Takım Antrenörü Hakan Dinler ’de eşlik etti. İl Müdürü Çelik, “Rize’de neredeyse yarım asırdır hentbol sporumuzave Türk sporuna vermiş olduğu büyük katkılardan dolayı, eğitimci Nebioğlu hocamıza minnettarız. Onu hiçbir zaman unutmayacağız, bundan böylede tecrübelerinden yaralanmayı sürdüreceğiz. Allah’tan ona ve ailesine yaşam boyu mutluluklarının devamınıdiliyorum. “dedi.

Plaket töreninde konuşan, emekli eğitimci ve hentbolcu Fevzi Nebioğlu, “Hentbol sporuna verdiğim emek ve hizmetten dolayı, Sadece Rize’mizin değil, hentbolda Türkiye’nin tanıdığı bir spor adamı olmanın mutluluğun 36 yıldır yaşamış oldum. Rize’mizin çok çalışkan ve Türkiye’deki spor otoriteleri tarafından çok iyi tanınan ve oldukça başarılı bulunan, Sevgili Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Çelik’le çalışmanın onurunu yaşadım. Hentbolun oynandığı yurdumuzun her yerinde, Fevzi baba diye anıldım. Yıllar içinde görev yapan federasyon başkanlarımız, il spor müdürlerimizden hep sevgi, saygı ve ilgi gördüm, aynı değerleri bende kendilerine verdim. Herkese çok teşekkür ederim. Tüm hentbol dostlarımıza, sporcularımıza, Antrenörlerimize ve bu küçük topa gönül veren tüm arkadaş ve dostlarıma sevgilerimle başarılar diliyorum. Allah sağlık verdiği müddetçe bendeniz yine hep sizlerle olacağım. ”dedi.
HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI