Doçent oldu

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlerinden Kamil İpek'in oğlu, Rize- Derepazarı İlçesinden olan Yrd. Doç Dr. Ali Sabri İpek, Doçent unvanına sahip oldu

YÖREDEN HABER 16.06.2014 22:53:38 15 0
Doçent oldu
Anabilim Dalı Başkanlığı, Bölüm Başkanlığı ve Dekan Yardımcılığı gibi idari görevler yapan İpek, Mayıs 2014’te Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Anabilim Dalına Doç. Dr. olarak atandı.

 Doç. Dr. Ali Sabri İpek kimdir?
1975 yılında Rize ili Derepazarı ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Derepazarı ilçesinde tamamladı. Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Matematik Bölümünde 1992 yılında başladığı yüksek öğrenimini 1996 yılında bölüm birinciliği ile tamamladı. 1996-1997 eğitim-öğretim yılında Van ilinde ilk ve orta düzeylerdeki okullarda öğretmen olarak çalışan İpek, 1997 yılında Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Matematik Bölümüne Araştırma Görevlisi olarak göreve başladı. 2000 yılında yüksek lisansını, 2003 yılında da doktorasını tamamladı. 2004 yılında Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Matematik Bölümüne Yrd. Doç. Dr. olarak atandı. 2008 yılında baba ocağına dönerek Rize Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Ana Bilim Dalına Yrd. Doç. Dr. olarak atandı. Evli ve 2 çocuk sahibi olup, alanı ile ilgili yayınlanmış birçok akademik çalışması bulunmaktadır.

Haber.B.Ali Kavalcı
    

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı