Diyanet Sen'den Başkan Basa'ya ziyaret

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde 2.kez Pazar Belediye Başkanlığını kazanan Dr.Ahmet Basa'ya ziyaretçi akını devam ediyor.

YÖREDEN HABER 15.04.2014 13:54:41 39 0
Diyanet Sen
 Yerel Seçimlerde Pazar Belediyesi Başkanlığını 2.kez yeniden kazanarak koltuğa oturan Dr.Ahmet Basa'nın hergün artarak devam eden ziyaretçi akını bugün Diyanet Sen'e bağlı Pazar Müftülüğünde görevli İmam ve Müezzinler ile devam etti.

Diyanet Sen Başkanı Cemal Taşçı yaptığı açıklamalarda' Pazar Belediye Başkanlığını kazanarak Pazar ilçesine 2.kez hizmet fırsatını buldunuz.Biz Diyanet'e bağlı olarak görev yapan ve hertürlü siyasetin üstünede görevlerimiz olan bir konumdayız.

Diyanet görevlileri olarak Pazar Belediyesinden bir önceki dönemde nasıl katkı gördükse, aynı şekilde ihtiyaç duyduğumuz herhangi bir faaliyette yine aynı  yardımın devam edeceğini biliyoruz ve temenni ediyoruz.Bu vesile ile ben ve arkadaşlarım ile temsili bulunduğum Diyanet-Sen adına sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum' dedi. 

Belediye Başkanı Dr.Ahmet Basa ise 'Bu nazik ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum.Pazar ilçesinde yapılacak olan her türlü sosyal faaliyetlerde bugüne kadar olduğu gibi nasıl yardımcı olduysak bundan böyle de olacağız'dedi.










Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı