DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARINDA YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLADI

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 22 Ocak 2020 itibariyle 8 ve 12. Sınıf öğrencileri ve mezunlara yönelik Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında yüz yüze eğitime başlanma izni verilmesinin ardından Şavşat ilçesi Atatürk Ortaokulu ve Ned

YÖREDEN HABER 24.01.2021 10:42:21 44 0
DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARINDA YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLADI

Hayati Akbaş

ARTVİN- Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 22 Ocak 2020 itibariyle 8 ve 12. Sınıf öğrencileri ve mezunlara yönelik Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında yüz yüze eğitime başlanma izni verilmesinin ardından Şavşat ilçesi Atatürk Ortaokulu ve Nedim Urhan Anadolu İmam Hatip Lisesinde Destekleme ve Yetiştirme Kursları başladı.

Salgın ile mücadele kurallarına uygun olarak açılan Destekleme ve Yetiştirme Kursları Müdürlüğünce yapılan planlama doğrultusunda Murgul, Ardanuç, Arhavi, Borçka, Hopa, Kemalpaşa, Merkez ve Yusufeli ilçelerinde başlayacak.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar ' Koronavirüs salgını nedeni ile ara verilen Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında bugün itibari ile yüz yüze eğitime başladık. Öğrenci ve öğretmenlerimiz salgın ile mücadele kurallarına hassasiyetle uyarak tekrar sınıflarına kavuştular. Kurallara sıkı sıkıya uymaya devam ederek inşallah ikinci dönemde yüz yüze eğitime başlayacağız. Bakanlığımızın ilgili yazısının gelmesinden kısa bir süre sonra Destekleme ve Yetiştirme Kurslarını planlayarak yüz yüze eğitime başlayan yönetici ve öğretmenlerimize teşekkür ederim' dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı