Dereceye girenler belli oldu.

Türkiye Hentbol Federasyonu 2013-2014 faaliyet programında yer alan ve Rize’de düzenlenen Genç Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonası oynanan müsabakalar sonucunda Ankara Maliye Milli Piyango şampiyon olarak kupayı aldı.

YÖREDEN HABER 26.05.2014 11:32:22 24 0
Dereceye girenler belli oldu.
20-25Mayıs 2014 tarihleri arasında Rize İyidere ilçesi spor salonunda kıyasıya gerçekleşenŞampiyonada final müsabakasında Bursa Nilüfer Belediye spor kulübünü 36-22 yenen Ankara Maliye Milli Piyango Genç Erkeklerde Türkiye Şampiyonu olurken ikinciliği Bursa Nilüfer Belediye Spor, 3.4.’lük müsabakasında ise gülen taraf 36 – 32 lik skor ile İstanbul Cent Koleji üçüncülüğü elde etti. B.B. Ankaraspor ise dördüncülüğü oldu.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK yaptığı açıklamasında “ Türkiye’nin dört bir yanından gelen kulüplerimiz kentimizde birlik beraberlik içerisinde sevgiye dayılı kaynaşma içerisinde güzel bir ortamda mücadele ettiler. Final müsabakaları çok centilmence geçti. Bu şampiyonaya katılan tüm kulüplerimizi kutluyor, sporcularımızı, antrenörlerimizi ve kulüp idarecilerimizi misafir etmekten onur duyduk. Genç sporcu arkadaşlarımıza bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum. Bu turnuvanın güzel bir ortam içerisinde geçmesini sağlayan herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.


Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası Sıralaması

1- Anakara Maliye Milli Piyango S.K

2- Bursa Nilüfer Belediye S.K.

3- İstanbul Cent Koleji S.K.

4- Ankara Büyükşehir Belediye S.K.

5- Beşiktaş

6- Mardin Margenç S.K.

7- Rize Karadeniz S.K.

8- Eskişehir Anadolu Üniversitesi S.K.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI