DEĞİŞİK BİR FUAR AÇILDI

Artvin’de “2022 Evlilik ve Düğün Hazırlıkları" fuarı açılışı gerçekleştirildi.

YÖREDEN HABER 26.03.2022 11:05:27 23 0
DEĞİŞİK BİR FUAR AÇILDI

Hayati Akbaş

ARTVİN-“2022 Evlilik ve Düğün Hazırlıkları' fuarı açıldı Artvin Merkez’de bulunan Grand Artvin Otelde düzenlenen fuarda, evlilik hazırlığı içinde olan çiftlerin ihtiyaç duyduğu gelinlik, damatlık, ev tekstili ürünleri, mobilya, beyaz eşya, düğün çekim katalogları ve takılar gibi ürünler sergileniyor.

Fuar açılışına katılarak konuşma yapan Vali Vekili Özaydın, kentte ilk defa böyle etkinlik yapılıyor olmasından son derece mutluluk duyduğunu söyledi.

Evlilik müessesinin toplum için çok önemli bir yapı olduğunu kaydeden Özaydın, 'Dünya evine girecek çiftlere böyle bir imkanı sağlayan 2022 Artvin Düğün ve Evlilik Hazırlıkları buluşmasını düzenleyen iş insanlarına, sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyorum. Artvin’imize hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel bir organizasyon. Stantları gezdiğimde gurur ve mutluluk duydum.' dedi.

Fuar açılışında bir konuşma yapan Artvin TSO Başkanı Seçkin Kurt’ta şunları söyledi: “Artvin’de 2022 yılı düğün ve Evlilik hazırlıkları buluşması ‘Yılın Düğünü Senin Olmalı’ fuarı başladı. 4 gün sürecek fuarda farklı sektörlerde firmalar, stantlarında evlilik hazırlığı yapan çiftlere ürünlerini sergiledi.

Her birimizin her özel günü olan ve kalpten kalbe giden bir yolun ilk adımı olan evliliğin, ne kadar daha güzel yapabileceğimizi bize bu fuar gösteriyor. Bu başlangıç olsun önümüzdeki yıllarda sadece Artvin’le sınırlı kalmasın dışarıdan ilimize insanlar bu fuarı görmeye gelsin.

Bu organizasyonlar esnafların gelişmesi KOBİ’lerin artması ve ilin gelişimine vesile oluyor. Mutlu esnaf, mutlu KOBİ, mutlu şehir, mutlu ülke umuduyla fuarın Artvin’imize hayırlı diliyorum”.

Artvin ve ilçelerinde sektörde faaliyet gösteren yirmiye yakın firmanın katıldığı fuar 27 Mart’a kadar ziyaret edilebilecek.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI