Cumhuriyet Mahallesi Gençlerinden Pazarspor’a destek

Geleneksel olarak düzenlenen Bayram sabahı namaz sonrası Sabah Kahvaltısının 43.sü Pazar Cumhuriyet Mahallesinde düzenlendi.

YÖREDEN HABER 1.09.2017 09:12:28 172 1
Cumhuriyet Mahallesi Gençlerinden Pazarspor’a destek

Pazar Şehitler Cami Hocaları Yusuf Kambur, Fatih Atay, İstanbul’da iş adamı olarak çalışan ve Bayram nedeniyle memleketinde bulunan Rasim Atabey ve mahalle gençlerinin katıldığı 43.cü geleneksel kahvaltıda Pazarspor Yönetim Kurulu Üyesi Rasim Atabey’in önerisi üzerine Pazarspor’a Cumhuriyet Mahallesi gençleri olarak Kombine bilet alımı, düzenli olarak karşılaşmalara katılımı ve destek için afiş asılması yönünde ortak karar çıktı.

Yemeğe katılan İş adamı Rasim Atabey yaptığı açıklamada “Bayram sabahı sizlerle birlikte olmaktan mutluluklar duyuyorum. İstanbul’dan geldim. Cumhuriyet Mahallesi gençlerinin düzenlemiş olduğu 43.geleneksel sabah kahvaltısı çok önemlidir. Bizlerin burada buluşması kaynaşması ve yeni gelen gençlerin tanışması açısından son derece önemlidir. Bu organizasyonu yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum” dedi.

Şehitler Cami İmamı Yusuf Kambur “ Bu mahallede göreve başladığım günden itibaren tüm kahvaltılara katılmaya çalışıyorum. Çok güzel bir kaynaşmadır. Zaten Bayramlarda bunların yapılması gerekir.43.kez düzenleniyor. Umarım diğer mahalle ve köylere de örnek teşkil eder” dedi.

Dernek adına açıklama yapan Barış Hasanoğlu ve Mücahid Uzun “ 43.kez düzenlenen yemeğimize İstanbul’dan katılan değerli abimiz iş adamı Rasim Atabey’in önerisi üzerine dernek olarak Pazarspor’a tam destek için ilk etapta 40 kombine bilet ve Stada asılmak üzere büyük bir afiş yaptırma kararı aldık. Bizi böyle hayırlı bir işe yönlendiren Rasim Atabey abimize çok teşekkür ediyoruz. Kurban Bayramı münasebetiyle birçok arkadaşımız kurban kesimi için katılamadı. Biz sayıya değil geleneğin devamına önem veriyoruz. Tüm İslam aleminin Kurban Bayramlarını kutluyoruz” dediler.

Daha sonra yemek duası yapılarak kahvaltıya son verildi.


Anahtar Kelimeler:
ib rahim uzun
1.09.2017 20:50:00
aranızda olmak isterdim sene y seneye aranızda olmak üzere hepinizin b ayramını kutlarım

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI