CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN RİZE’DEKİ PROGRAMLARI ERTELENDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış töreni ve ziyaretler nedeniyle 5 günlük program için perşembe günü akşam saatlerinde Ankara'dan uçakla Trabzon'a gelmişti, Trabzon’dan memleketi Rize’ye geçen Cumhurbaşkanı

YÖREDEN HABER 13.02.2021 12:53:43 51 0
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN RİZE’DEKİ PROGRAMLARI ERTELENDİ

CEVAHİR TOPALOĞLU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış töreni ve ziyaretler nedeniyle 5 günlük program için perşembe günü akşam saatlerinde Ankara'dan uçakla Trabzon'a gelmişti, Trabzon’dan memleketi Rize’ye geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bugün Elazığ’a gideceği için Rize’deki programları ertelendi.

Elazığ'da Hayatını kaybeden Hafız Abdullah Nazırlı’nın cenaze namazına katılmak üzere Elazığ’a gidecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Elazığ programı belli oldu.

Dün akşam saatlerinde hayatını kaybeden Elazığ’ın kanaat önderlerinden Hafız Abdullah Nazırlı hoca Bugün kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Cenaze namazına katılmak üzere; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da Elazığ’a gitmek için Güneysu ilçesinden helikopterlerle Trabzon havaalanına gitmek üzere ayrıldı


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI