CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN RİZE TEMASLARI..

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere dün gece Babaocağı Rize’ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün konutunda çeşitli görüşmeler yaptıktan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve Rize protokolu ile Recep Tayyip Erdo?

YÖREDEN HABER 7.08.2017 09:28:34 159 0
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN RİZE TEMASLARI..

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BABAOCAĞI RİZE’DE..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya programının ardından havayolu ile geldiği Trabzon’dan Rize’nin Güneysu İlçesine “babaocağına” geldi.

Saat 23.10 sıralarında Babaocağı Güneysuda Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Protokolu ve coşkulu bir kalabalıkla karşılanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güneysulu hemşehrilerinin coşkulu karşılamalarının ardından kısa bir selamlama konuşması yaparak evine uğurlandı.

Güneysu ilçesindeki ikametinden ayrılarak inşaat sahasına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık 1 saat süren incelemede yetkililerden bilgi aldı. Yapılan örnek daireyi de gezen Erdoğan, inşaat alanından ayrılışında kendisini bekleyen işçilerle fotoğraf çektirdi ve vatandaşları selamladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Rize Valisi Erdoğan Bektaş Rize Milletvekilleri, Rize Belediye Başkanı, AK Parti İl Başkanı da eşlik etti.

İnşaat alanında incelemelerini tamamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyet Rize Havaalanı çalışmalarını incelemek ve bilgi almak üzere Pazar’a geçti. Buradaki temaslarını bitiren Cumhurbaşkanı Erdoğan AKPARTİ İl Binasına geçerek Merkez ilçe ve İl parti teşkilatı ve  ile toplantı yaptı. 


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI