CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A OVİT TUNELİ MEKTUBU

Ovit tünelinin yapımı için Erzurum kanadından, gerek 5 dönemdir İspir ilçesinden İl Genel Meclis Üyeliği ve çeşitli STK’lardaki görevleri, yazılı ve görsel basına yıllardır yaptığı açıklamalarla, Erzurum ve Rize kamuoyunun yakı

YÖREDEN HABER 29.05.2017 15:52:02 28 0
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A OVİT TUNELİ MEKTUBU

Bayramoğlu; Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Ovit-Kırık-Dallı Kavak yolunu Erzurum Hava Limanı’na daha kısa bir yolla bağlanmasını sağlayacak tünel için mektup yazdı. Bayramoğlu, tünelle Erzurum-Rize karayolunun 70-80 kilometre daha kısalacağını bildirdi.

Erzurumlu tanınmış siyasetçi Bayramoğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hitaben yazdığı mektubu Rize ve Erzurum basını ile paylaştı.

İşte size Bayramoğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hitaben yazmış olduğu mektubu, “Sn. Cumhurbaşkanımız, bu kadar büyük sorunlarınız arasında bizce çok önemli olacak hayırlı bir durum için bir kez daha gündeminize girelim dedik. Sn. Cumhurbaşkanımız, vatanın her tarafında olduğu gibi, Karadeniz bölgesini Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesine bağlayan tüneller zinciri sizin önderliğinizde ve devletimizin imkânları dâhilinde hızla devam etmektedir. Rabbim zati alinizden, devletimizden ve milletimizden razı olsun. Sayın Cumhurbaşkanımız, hani “Türk’ün aklı sonradan gelir” derler. Projesi ekli durumu lütfedip incelettirdiğinizde durum anlaşılacaktır. Bu Projeye göre Ovit-Kırık- Dallı Kavak- Erzurum Havaalanı arasına eklenecek 10 km’lik tünel ile Rize Erzurum arasındaki mesafe 70-80 km daha azaltılmış olacaktır. Erzurum Valiliğinde Sayın Ulaştırma bakanımıza Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve ilgili kişiler, brifingle söz konusu projenin sunumunu yaptık. Ama biz biliyoruz ki son söz Sayın Cumhurbaşkanımıza ait olacaktır. Proje yazımız ekindedir. Elbette ki ön araştırmadan sonra takdir zati devletinize ait olacaktır. Karadeniz ve Doğu Anadolu halkı ve şahsı adıma, sevgi ve saygılarımızı arz ederiz.” diye yazdı.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI-ERZURUM


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı