CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, RİZE’NİN KUPASINI KALDIRDI

Hentbol Bayanlar Türkiye Kupasını Kazanarak Rize Tarihinde Bir İlke İmza Atan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK), Şampiyonluk Kupasıyla Birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la Buluştu.

YÖREDEN HABER 21.05.2016 16:55:50 18 0
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, RİZE’NİN KUPASINI KALDIRDI
Bir Dizi Ziyaretler için memleketi Rize’ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Kupası Şampiyonu olan Ardeşen GSK Bayan Hentbol Takımı Yönetim, Teknik Ekip ve Sporcularını kabul etti.

Şampiyonluk kupasını gören Cumhurbaşkanı Erdoğan büyük bir gurur yaşarken, yönetim Kurulu Başkanı Sultan Rauf Oğuz, As Başkan Şaban Ali Biberoğlu ile teknik ekip ve genç sporcuları tebrik etti.

Genç sporcularla bir süre sohbet eden Erdoğan, Rize’ye yaşattıkları gururdan ötürü mutluluk duyduğunu ifade ederek gelecek sezon daha büyük başarılara imza atmalarını temenni etti.

Daha sonra Kulüp Başkanı Rauf Oğuz ve As Başkan Şaban Ali Biberoğlu ile özel görüşme gerçekleştiren Erdoğan, kulüp hakkında bilgi aldı. Oğuz ve Biberoğlu bu arada Ardeşen GSK’ya maddi/manevi destek veren Başta Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu olmak üzere, Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Hüseyin Karaman, Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin ve ilgili isimler hakkında Erdoğan’ı bilgilendirme imkanı buldu ve desteklerini anlattı.

Gelecek sezon planları hakkında da geniş bilgi veren yönetim, başarı sözü verdi.

GENÇLİK KONUSU KONUŞULDU
Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize’li gençlerle buluşması ile ilgili de konular görüşülürken, Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlere büyük önem verdiğini ifade ederek, Genç bireylerle en iyi iletişim yolunun spor olduğunu anlatarak, “Bu anlamda Ardeşen Gençlikspor’un başlatmış olduğu bu önemli proje benim gözümde büyük önem taşıyor. Rize ili olarak kısa sürede büyük bir ivme yakalayan ve başarılara imza atan, genç bayan sporcuların önünü açan, kendilerine özgüven kazandıran bu yapının yaşatılmasını arzuluyorum. Rize ili olarak bu oluşuma daha büyük destek verilmesini istiyorum. Kendisi genç olmasına rağmen büyük başarılara imza atan bu kulübümüzle gurur duyuyorum.” İfadelerini kullandı.

GİTTUK, YENDUK, ALDUK
Daha sonra şampiyonluk simgesi haline gelen ve üzerinde “Gittuk, Yenduk, Alduk” sloganının yazılı olduğu tişörtü gören Erdoğan, sloganı sesli bir şekilde okuyarak “Bu çok güzel oldu” şeklinde neşeli bir tavır sergiledi. Genç sporcular mizahi tişörtü hediye ederken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kupa da hediye mi şeklindeki esprisi gülüşmelere sebep oldu.

EMİNE ERDOĞAN VE SÜLEYMAN SOYLU YAKIN İLGİ GÖSTERDİ
Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşleri Emine Erdoğan’da genç sporcuları kabul etti. Kendilerini tebrik eden Emine Erdoğan, sporculara çeşitli nasihatlerde bulunduktan sonra başarılar diledi. Trabzon Milletvekili ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’nun da yer aldığı buluşmada Bakan Soylu da sporculara yakın ilgi göstererek Türk hentbolunun zirvesinde yer alan kulüp temsilcilerini tebrik etti. Trabzon’lu olan ve Rize’ye yakınlığı ile bilinen ve bir nevi Rize’nin bakanı gibi yakınlık gösteren Soylu’nun genç sporculara yakın ilgisi gözlerden kaçmadı
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı