"ÇONA" Projesi Meyvelerini Vermeye Başlıyor.

Çamlıhemşin ilçesinde eğitim ve öğretimin kalitesini artırmak amacıyla hazırlanan "ÇONA" projesi kapsamında Çamlıhemşin Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından faaliyet takvimi belirlendi.

YÖREDEN HABER 27.04.2017 07:28:16 20 0
"ÇONA" Projesi Meyvelerini Vermeye Başlıyor.

Cemil Kus(Çamlıhemşin)

Foto; Eyüphan Çamlıhemşin

Çamlıhemşin ilçesinde eğitim, öğretimin kalitesini ve verimini artırmak amacıyla Çamlıhemşin Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ''ÇONA'' projesi Faaliyet takviminde Köy ve Mahalle ziyaretleri, veli ziyaretleri, Bilgi yarışmaları, Turnuvalar, Kültürel Geziler, Fuarlar, Şenlikler, Anma Programları ve birçok etkinlik yer alıyor.

''ARI GİBİ ÇALIŞIYORUZ''

Çamlıhemşin Çok Programlı Anadolu Lisesinin Faaliyet takvimini açıklamasının ardından ilçedeki diğer Okulların hazırlık aşamasında olan Faaliyet takvimlerini önümüzdeki günlerde açıklamaları bekleniyor.

OKUL YÖNETİMİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUM

Faaliyet takvimini inceleyen İlçe Kaymakamı Okan Daştan, ''Çok Programlı Anadolu Lisemizin Yönetimi ve öğretmenlerini bu azimli çalışmalarından dolayı özellikle tebrik ediyorum. ''ÇONA'' projesi kapsamında hazırlanmış olan faaliyet takvimi ilçemizdeki Eğitime başarı ve yararlı kazanımlar getireceğine inanıyorum. Okullarımızdaki öğretmenlerimiz ve Öğrenci velilerimiz ile el birliği yaparsak akademik alanda üstün başarıyı elde edebilir, sosyal gelişimi en üst seviyede gerçekleştirebiliriz. Bu azmi ilçemizin bütün Okullarına yayabilirsek Eğitim başarısında ilimizde ön sıralarda yer almak hayal değil.'' dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI