Çılgın Motosikletçiler Sezonu açtılar

Mustafa Canca “sezonu açtık her hafta farklı bölgelere gezilerimiz devam edecek. Haftaya Verçenik vadisinde buluşmak dileğiyle herkese selamlar sunuyoruz. Bizi izlemeye devam edin” diye konuştu.

YÖREDEN HABER 14.06.2021 10:35:31 44 0
Çılgın Motosikletçiler Sezonu açtılar

Mustafa Canca, Ardeşenli Motosiklet tutkunu.2012 yılında ENDURO53 Kulübünü kurdu. Macera tutkunu gençleri bir araya topladı.

Her hafta Çamlıhemşin ilçesinde, Kaçkarların farklı bölgelerine Motosiklet ile adeta ölüme meydan okuyan 53 Endura kulübü üyeleri Tolga Uçkan, Burhan Bayraktar, Volkan Kulaber ve Kemal Genç ile birlikte, PANDEMİ kısıtlamalarının kısmen kalkmasını fırsat bilerek Ardeşen’den Tobamzga ve Deremezra yaylasına çıktılar

Sırt Yayla muhteşem manzarasıyla Doğu Karadeniz’de mutlaka görmeniz gereken gezi rotalarından biridir.

Rize‘de bembeyaz bulutların üstünde yükselen evleriyle adeta göz kamaştıran bu eşsiz yeri göremeden “yayla gezdim” demeyin, sözleriyle doğaseverleri bölgeye davet eden Mustafa Canca, toplamda Ardeşen, Tunca, Deremezra, Zizeni, Sırt yaylasında Tobamzga’ya ulaşmak için motosikletlerimizle yer yer karla kaplı alanlarda zorlu 55 km parkuru 3 saatte gittik. Burada yorgunluk çaylarını yudumlayarak tekrar Kaçkarların eşsiz manzaralarını ve bol oksijenlerini teneffüs ederek geri döndük” dedi.

Canca “sezonu açtık her hafta farklı bölgelere gezilerimiz devam edecek. Haftaya Verçenik vadisinde buluşmak dileğiyle herkese selamlar sunuyoruz. Bizi izlemeye devam edin” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı