CHP’Lİ VEKİLLERDEN ARTVİN BELEDİYESİNE ZİYARET

CHP’li Milletvekillerinin Artvin ziyareti kapsamında Arhavi-Hopa-Kemalpaşa ve Borçka Belediyeleri ziyareti ardından bu defa da Artvin Belediyesini ziyaret ettiler

YÖREDEN HABER 5.06.2021 10:08:38 24 0
CHP’Lİ VEKİLLERDEN ARTVİN BELEDİYESİNE ZİYARET

Hayati Akbaş

ARTVİN-CHP’li Milletvekillerinin Artvin ziyareti kapsamında Arhavi-Hopa-Kemalpaşa ve Borçka Belediyeleri ziyareti ardından bu defa da Artvin Belediyesini ziyaret ettiler

TBMM Başkanvekili CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ve Artvin Milletvekili CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Uğur Bayraktutan ile Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i makamında ziyarette ettiler.

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, birim amirleri ve zabıta Belediye Başkanlık binası önünde heyeti karşıladı. Belediye başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, Başkan Elçin tarafından heyete Artvin’de yapılan çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler verildi.

Makamdaki ziyaret sonunda Başkan Elçin, konuklarına günün anısına Artvin taşlarından kumlama tekniği ile yapılan tablo takdim ederek ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Milletvekilleri Belediye ziyareti ardından Başkan Demirhan Elçin ve beraberindekilerle birlikte düzenleme çalışmaları sona eren İnönü Caddesini gezerek Vatandaşlarla sohbet ettiler. Gezi sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Ardanuç ve Şavşat programlarına katılmak üzere Artvin’den ayrıldı.

Vekillerin Artvin ziyaretine önceki dönem Artvin Milletvekili Metin Arifağaoğlu, CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi ile birlikte CHP il ve ilçe yöneticileri de katıldılar.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI