Çevre gününü Fidan dikerek örnek oldular

Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Rize Belediyesi ve Rize TOBB Fen Lisesi'nin ortaklaşa düzenlediği fidan dikim etkinliği Fener Mahallesi sahil dolgu alanında gerçekleştirildi.

YÖREDEN HABER 6.06.2014 07:43:13 27 0
Çevre gününü Fidan dikerek örnek oldular
Etkinliğe, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ın şehir dışında bulunması dolayısıyla Başkan Yardımcısı Mustafa Altay, Rize TOBB Fen Lisesi Biyoloji Öğretmeni Fatma Mertayak ve  Rize TOBB Fen Lisesi öğrencileri katıldı.

53 öğrencinin katıldığı etkinlikte sahil dolgu alanında 53 adet meyve fidanı dikildi. Öğrenciler diktiği fidanların üzerine kendi isimlerini not ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Rize Belediyesi'ne fidan dikimi etkinliğine verdiği destekten ötürü teşekkür eden Biyoloji Öğretmeni Fatma Mertayak, 'Dünya Çevre Günü münasebetiyle fidan dikme etkinliği düzenlemek istedik. Rize zaten çok yeşil bir şehir, biz de bu yeşilliğe meyve fidanları dikerek destek vermek istedik' dedi.
Kendilerini fidan dikerken gören insanlara örnek olacaklarını söyleyen Rize TOBB Fen Lisesi Öğrencisi Kübra Kürkçü, 'Etkinliği düzenleyen herkese çok teşekkür ederim. Burada arkadaşlarımız ve öğretmenlerimizle birlikte çok güzel vakit geçirdik. Bizi bu şekilde fidan dikerken gören insanlar örnek alacaklardır. Düzenlenen bu etkinliğin çevre duyarlılığı oluşturacağına inanıyorum' şeklinde konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı