Çaykur'u siyasetin dışında tuttuk

Artık Çay ve Çaykur Üzerinden Siyaset Yapılmıyor' AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar Çayeli İlçe Danışma Meclisi toplantısında Yaptığı Konuşmada, Çaykur`un Her Geçen Gün Daha da İyi Gittiğini Belirterek, Muhalefetin Çay ve Çay

YÖREDEN HABER 21.05.2014 19:01:48 10 0
Çaykur

İlçe danışma meclis toplantılarına devam eden AK Parti teşkilatı Çayeli ilçe danışma meclis toplantısını gerçekleştirdi. Çayeli kültür merkezinde yapılan toplantıya; AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Çayeli İlçe Başkanı Ali Kar, Belediye Başkanı Atilla Esmen, İl Genel Meclis Üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Ak Parti Rize İl başkanı Hikmet Ayar, konuşmasında bundan önceki seçimlerde iktidar partilerinin çay ve Çaykur üzerinden yıpratılmaya çalışıldığını kaydederek şunları söyledi, 'Biliyorsunuz Rize`de her seçimde en çok çay konuşulurdu. Bütün seçimlerde iktidar partileri çay üzerinde yıpratılmaya çalışılırdı. 30 Mart seçimlerinde yapılan propagandalarda muhalefetten çayla ilgili bir söylem duydunuz mu? Hayır. Çünkü çay ve Çaykur her geçen gün daha iyiye gidiyor. Kapasite artışları şu anda devam ediyor. 6 bin 600 tondan fazla çay alamayan Çaykur bugün 7 bin 900`e kadar aynı günde çay alabiliyor. Bunlar siyasi iktidar dönemimizde ortaya konan politikaların orta vadedeki sonuçlarıdır. Uzun vade de bunun 10 bin tona kadar çıkarılması hedefleniyor.'dedi.  

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI