ÇAYKURSPOR JUDO BAYBURT'TAN 7 MADALYA İLE DÖNDÜ

Türkiye Judo Federasyonu ve Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile işbirliğinde gerçekleştirilen 15. Geleneksel Karadeniz Judo Turnuvasında, Çaykurspor Judo takımı iki altın, bir gümüş ve dört bronz madalya ile Rize’ye

YÖREDEN HABER 17.08.2017 16:35:56 17 0
ÇAYKURSPOR JUDO BAYBURT

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Hafta sonu Bayburt’ta gerçekleşen ve 14 ilden 236 sporcunun katıldığı müsabakalar, Küçükler-Yıldızlar Erkek-Bayan kategorilerinde Bayburt Kapalı spor salonunda gerçekleşti.

Yedi madalya ile Bayburt’tan dönene, ÇAYKUR sporlu bay ve bayan Judocular Bayburt’ta da başarıları ile göz doldurdular. Çaykurspor Yıldızlarda 34 kiloda Özkan Havuz ve 46 kiloda Yunus Emre Taviloğlu kulüplerine birincilik ve altın madalya kazandıran sporcular oldular. Çaykurspor Yıldızlarda, 46 kiloda Süleyman Öztürk ikinci olarak kulübüne Gümüş madalya kazandırdı. ÇAYKUR spor bayanlarda 57 kiloda Büşra Aşar yarışmaların üçüncüsü olarak kulübüne bronz madalya kazandıran sporcu oldu.

Yarışmaların Süper Minikler müsabakalarında Çaykurspor ‘dan, 28 kg. Merihsu Eyüpoğlu, 28 kg. Zeynep Öztürk ve 36 kg. Beyza Ceren Balcı yarışmaların üçüncüsü olarak kulüplerine bronz madalya kazandırdılar. Çaykurspor Kulübü ve Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo takımları Şampiyonada, 7 Altın, 4 Gümüş ve 11 bronz madalya alan sporcularımız Erkek ve Bayanlarda takım halinde Karadeniz şampiyonluğunu elde ettiler.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Çaykurspor Kulübü Judo Antrenörü Harun Öztürk, “Çalışmalarımızda ve yarışmalarda her zaman bizlerin yanında olan, maddi ve manevi katkı ve desteklerinden dolayı, ÇAYKUR Genel Müdürü ve Çaykurspor Kulübü YK Başkanı İmdat Sütlüoğlu’na ve Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik’e sporcularımla birlikte şükranlarımızı sunuyoruz ”dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı